da...acuma asta e...daca face RAR-ul razie cred ca 90% dintre masini au pus-o...Oricum...parerea mea e ca RAR-ul ar trebui sa verifice mult mai bine masini care sunt un adevarat pericol pe sosele,fara frane,ruginite,fara lumini...adica decat sa se ia de stopurile mele care lumineaza super bine pe frana sa se ia de Daciile de acum 20 de ani care nici macar nu mai au stopuri sau le au de forma (era sa ma urc recent pe unu cu dacie care nu avea stopuri pe frana)...aia e...usor usor ne descurcam noi si supravietuim si cu o modificare mica pe la masina,mai de Doamne-ajuta,ca daca te iei dupa normele lor europene de omorat porcu cu curent si gaina cu dinamita nu mai faci nimic...te transformi in robotel...ai dracu nu zice niciunu ca e interzis sa muncesti ca bou peste program si sa nu fii nici platit pentru asta!...acolo e bine!
Ma scuzati dar mi s-a pus pata...daca se ia vreun politist de farurile mele ii zic ca de mic imi doresc bmw cu angeluri si n-am reusit sa strang la pusculita suficient...asa ca am pus pe logan ca asta e!
Felicitari pentru masina Dan Gutu!!! Are un look deosebit!Ai fost un izvor nesecat de inspiratie pentru mine cand mi-am modificat farurile!Sunt multumit de ce a iesit!Intoarce lumea capul pe strada dupa masina!LOGAN POWER!!!!
Ma scuzati dar mi s-a pus pata...daca se ia vreun politist de farurile mele ii zic ca de mic imi doresc bmw cu angeluri si n-am reusit sa strang la pusculita suficient...asa ca am pus pe logan ca asta e!
Felicitari pentru masina Dan Gutu!!! Are un look deosebit!Ai fost un izvor nesecat de inspiratie pentru mine cand mi-am modificat farurile!Sunt multumit de ce a iesit!Intoarce lumea capul pe strada dupa masina!LOGAN POWER!!!!
Comment