If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna treaba,DadySinaia!Cred ca ti-a pus un L7812...un integrat care stabilizeaza curentul.
mersi mult..tot ce se poate sa fie un L7812 cum zici..nu ma pricep la astea sincer...dar pana acum sunt multumit...astept sa-mi iau jante si un pic de xenon macar in proiectoare..
Sfatul meu e sa nu pui xenon in proiectoare...mai bine pui pe faza scurta...n-o sa regreti.Scurta e baza...proiectoarele bat prea jos si daca mai punem si faptul ca nu ai voie sa mergi cu proiectoarele decat pe ceata(pt asta sunt facute)...eu te sfatuiesc sa pui pe scurta intai si pe urma daca e pui si pe proiectoare asa de fitze...
in primul rand nu stiu la ce te referi...tot ce pot spune e ca ploapele se potrivesc la toate farurile angel sau stock..parerea mea este sa cauti ploapele de la pilot care fac toti banii....se potrivesc perfect, sunt din fibra nu plastic si sunt cele mai late posibile pe piata .....da bine cu masina zic eu...si pe angeleyse zic ca trebe ploape..sa dea cum trebe.;)
Am terminat de montat iluminarea cerculetelor.Am folosit stabilizatoare de curent-20mA,cate unul pentru fiecare cerculet(4 led-uri).Deocamdata le las alimentate la redresor sa vad daca se intampla ceva...am reusit o iluminare mai buna a cerculetelor f de varianta originala dupa cum se vede si in poze...prima poza e varianta originala,restul sunt modificate.
mati bagat in ceata cu farurile angel si xenoanele ) pe 15 o sami pun si eu bixenon pe golan pe farurile originale din fabrica si poate la o intalnire facem diferenta intre ange si stock
Florinel, zi-mi si mie cat te costa bixenoanele, si unde ti le pui ca ma tenteaza si pe mine ideea de a evita angel-eyes, neavad bmw.. zic si yo.. nush
ma scuzzati ca ma bag si eu ca musca()nepriceput()cam cat costa un set de faruri angel eyes ca am si eu un set si vreau sa scap repede de ele
aproape noi pm sau mail pe zafiu_alin@yahoo.com cine e interesat
Ce parere aveti despre cerculetele facute de baiatu asta? http://www.dacia club.ro/-VAND-la-comanda-inele-ange-eyes-page-3-t142372-s60.html
Oare se potrivesc pe niste angeluri primul model cu 2 lupe?(cele cu beculete portocali)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment