Pun o schema din care sper sa se vada cum am rezolvat circuitul de led-uri de la cerculete folosind surse stabilizate de 20mA
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
Originally posted by Dragman View PostPun o schema din care sper sa se vada cum am rezolvat circuitul de led-uri de la cerculete folosind surse stabilizate de 20mA
Comment
-
M-am gandit si eu la cerculete...faza e ca pretul e cam piperat...vreo 50 de euroi setul...se lipesc cu silicon,nu e problema,ideea e sa gasesti marimile potrivite.Plus ca sunt tot chinezisme si trebuie sa ai garantie ca daca se arde vreunul nu ai ce-i face...nu sunt ca ledurile sa le gasesti pe toate drumurile...sigpic
Comment
-
daca erau atat imi luam demult! Atentie!E vorba de CCFL,un tip de lampa cu catod rece cum au ecranele lcd in spate...50 ron or fi alea cu leduri...http://www.xenon-shop.ro/AngelEye.aspxsigpic
Comment
-
Originally posted by Dragman View PostDeocamdata nu vreau sa pun asa ceva...incerc cu led-uri si cu rezistente sau stabilizatori...daca nici asa nu merge o sa pun dinalea,ca ultima solutie.
Comment
-
Sa nu zici ca este banda cu leduri, de 24cm,ca mor .Trebuie sa le pui un stabilizator,astea sunt facute sa functioneze la 12v,nu te tin 1 saptamana.Daca citesti putin mai in spate o sa vezi ce am patit eu,nu de alta dar trebuie sa desfaci iar farul.Ara foarte bine si au o lumina foarte puternica,dar ai grija,asa cum sunt ele maxim o saptamana iti dau .LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Salutare sunt nou in forum, vroiam sa-mi fac putin de tuning la masina mea, un LOGAN de altfel 1,5dci, am gasit pe un site un model de far, baietii care le vand zic ca sunt OK.
faruri.com
Ce parere aveti? Se merita pretul, calitatea zic ei ca-i ok.Eu zic ca sunt chinezarii ca majoritatea, dar au garantie 2 ani de zile.
Comment
Comment