LED-uri in lampile(triplele) originale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LED-uri in lampile(triplele) originale

Stateam si ma intrebam...oare se pot pune niste led-uri in loc de becuri in lampile(triplele) originale ale masinii???
    probabil @dsign s-ar descurca fara probleme
    Si cam in ce bani ar putea sa ajunga toata afacerea asta.
    Last edited by RADU_LYN; 29 January 2008, 00:31.

Uite aici Raducule!

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
      Uite aici Raducule!
      Interesant @Sp!ke....dar eu ma gandeam la un cablaj cu cerculete si ce o mai fi nu stiu exact

Comment

Vezi ca te contrazici cu ce-ai postat initial. Sa faciimprovizatii e usor, dar nu stiu cat de profi vor fi!.

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
          Vezi ca te contrazici cu ce-ai postat initial. Sa faciimprovizatii e usor, dar nu stiu cat de profi vor fi!.
          M-am exprimat eu gresit....scuze...in fine sa inteles acum ce am vrut sa zic.
          Ce mai conteza ca nu e profi....crezi ca lampile alea care le cumperi la 6 mil sau cat o mai fi,sunt mai bune??

Comment

Mai bune, NU, cu siguranta (am vazut golani cu stopurile schimbate si lumina generata de stopurile lor lasa de dorit)! dar sunt shic! Imi plac!, dar n-as da banii pe ele, prefer un element de siguranta in plus, decat stopuri cu led. Daca mi-ar fi oferit ceva siguranta in plus.. nici n-as fi stat pe ganduri.

Comment

aaa, becoledurile din linkul lui Sp!ke nu sunt ce trebuie, am cumparat si am probat. Dupa ce am probat astea si am vazut ce defecte au, am rugat pe cei de la fabrica din China cu care colaborez sa ne faca unele pe placul nostru. Acum am de vinzare becoleduri care se apropie mai mult de ceea ce ar trebui sa fie.

Oricum, daca vrei sa ai o tripla cu leduri, ori ii pui leduri fara numar, ori ii faci dipersoare speciale.
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                Stateam si ma intrebam...oare se pot pune niste led-uri in loc de becuri in lampile(triplele) originale ale masinii???
                probabil @dsign s-ar descurca fara probleme
                Si cam in ce bani ar putea sa ajunga toata afacerea asta.
                da se poate, dar tre mare grija la executie ca sa iasa cercul cerc si nu cartof si trebuie lucrat cu led-uri thd (in cazul asta sunt mai bune si mai frumoase ca smd-urile). m-am gandit si eu la varianta asta, nu cred ca iese la 600roni cat e un set de stopuri cu led-uri, de-ala chinezesc, dar asta inseamna ca mentii blocul optic existent si doar lipesti pe o dulie de bec un montaj cu led-uri. caz in care ti-as sugera led-uri cu alimentare directa la 12V (exista si asa ceva, dar sunt ceva mai scumpe), dar de 3 sau 5mm, nu de 13, ca de-alea mari nu intra multe si-o sa ai lumina slaba...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by dsign View Post
                  aaa, becoledurile din linkul lui Sp!ke nu sunt ce trebuie, am cumparat si am probat. Dupa ce am probat astea si am vazut ce defecte au, am rugat pe cei de la fabrica din China cu care colaborez sa ne faca unele pe placul nostru. Acum am de vinzare becoleduri care se apropie mai mult de ceea ce ar trebui sa fie.

Oricum, daca vrei sa ai o tripla cu leduri, ori ii pui leduri fara numar, ori ii faci dipersoare speciale.
                  Da' de ce mama lu' proces verbal, nu vii la intalnire cu mostre? Ca poate te faci si cu ceva gologani!

Comment

Daca pui leduri trebuie sa pui niste dispersoare cum sunt la Passat B6 de exemplu. Altfel nu se vad asa puternic ledurile, chiar mai slab ca becurile de sunt acum de pe masina si eu n-as risca siguranta pentru niste leduri amarate.
                    Si trebuie schimbat si geamul triplei, sa pui unul transparent sa se vada inauntru.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

aham....si geamuri transparente de unde iau?...pai cumpar stopuri la 6 mil,le scot geamurile transp. si le pun la stopurile pe care m-am chinuit sa pun eu leduri...nop?...banuiesc eu ca nu gasesti sticla aia transparenta asa..pe strada...

Comment

Deci pana la urma e prea complicat de realizat si nu prea are rost.....Oricum ar fi fost misto macar daca ar fi aparut si alte modele de lampi cu led-uri

Comment

Ar fi fost o idee buna sa iei stopuri la 300 ron din Metro, cu sticla clara si sa pui leduri in ele. In felul asta pastrai si stopurile vechi.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Idea nu e rea
                            :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google