Stopuri Clare Dacia Logan "Lexus Style"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da astea au leduri doar la pzitie, formeaza un cerculet

Comment

Tot nu ma lamureste si pe mine cineva cum e cu stopurile ionizate ca acuma pentru prima oara in viata am auzit...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am vazut destule dar nu am poze.
        Sunt exact ca geamurile ionizate, stop cu sticla neagra.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am vazut si eu la un prieten pe astra,ceva mai negre...si nu sunt afumate,asa a fost adusa masina din germania,banuiesc ca nu se practica asa ceva in germania :blush:
          Attached Files
          Last edited by Cristi_Xp; 14 January 2007, 22:50.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Al doilea model de stopuri imi place,dau bine pe un logan gri comet sau albastru mineral.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

stopuri fumurii metro

am cumparat un set de 2 stopuri fumurii de la metro la 390 de lei. nu arata rau dar...lumina de mers inapoi nu functioneaza!
              stop dreapta.jpg

Comment

Ori e becul ars ori mufa care intra in el nu e bine bagata sau e stricata.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

salut am si eu o intrebare ...s-au facut si stopuri spate pentru logan mcv,ca am cautat peste tot dar nimic nu am gasit
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

Din cate stiu n-au scos stopuri pentru Logan MCV.Chiar imi plac stopurile lui calutzdemunte
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

cele mai reusite suntcele din metro a lui (calutzdemunte) dar pe argimtiu ...o sa-mi iau si eu
                      :popa:

Comment

eu am ales stopurile din avatar pentru ca au costat doar 4milioane pe langa 8-9mil cat sunt alea cu leduri pe pozitie.
                        azi am vazut in piata cu 8 mil astea cu led dar pe negru.am facut o poza pentru ca nu stiam de site-ul pe care se vand.
                        folie never pe stopuri
                        exista un spray care se aplica pe partea exterioara si devin fumurii.costa 20ron.
                        Attached Files

Comment

Nu te supara pe mine dar din informatile mele nici cand au aparut stopurile alea nu erau 8 mil, acuma sunt 550 lei....
                          sigpic

Comment

o sa urmeze si la mine stopuri din astea cat de curand
                            dar fumurii
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

nu stiu la voi dar la noi in timisoara au fost 9 mil si azi in piata am intrebat si erau 8mil

Comment

eu le iau pe astea ca ale tale cu 400 ron dar nu cu leduri in celula din mijloc adica pe frana ,toate cu becuri
                                "cromul este placerea mea"
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google