Stopuri Clare Dacia Logan "Lexus Style"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e astea da pentru ca si eu am dat tot 4 mil pe ele.
    daca aveam rabdare sa umblu dadeam 3,5mil dar nu am avut nervi sa caut.

Comment

da misto de abia astept sa-mi pun si eu
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

As lua si eu cu 4 mil dar prin C-ta nu prea am vazut la magazine,in Metro sunt numai pe jumatate si arata tare oribil.In Vitan cat or fi ca mi-as lua de acolo?

Comment

Nu mai stiu , dar da-i o fuga pana acolo
          "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by BRUTUSANF
            Nu mai stiu , dar da-i o fuga pana acolo
            Din C-ta la B numai sa vad cat costa?esti glumet tinere....

Comment

Tinere atunci asteapta ca poate zilele astea ma duc eu cu cannabys prin targ la vitan si ne uitam noi ,numai sa imi spui ce model vrei ,dar nu iti promit numai daca merge cannabys
              "cui nu-i place , valea"

Comment

Pai vreau din cele clare complet si cu leduri integral.

Comment

Dati si voi o informatie care stiti....In Bucuresti sau in alt oras unde se gasesc cele mai ieftine stopuri cu LED-uri ?

Comment

Originally posted by RamboX
                    Pai vreau din cele clare complet si cu leduri integral.
                    Nici un model nu are asa ceva, cele mai scumpe au leduri doar la pozitie, celelalte arata mai bine dar nu imi place semnalizarea la ele, daca esti exact in spate seamana cu cea de la passatul nou dar cind incepe sa vireze si o privesti in unghi nu imi place cum arata.

Comment

aici se discuta despre alea Lexus Style,care au leduri doar in pozitii.
                      Pentru modelul celalalt uitati-va aici
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                        Dati si voi o informatie care stiti....In Bucuresti sau in alt oras unde se gasesc cele mai ieftine stopuri cu LED-uri ?
                        la Timisoara, cele cu LEDuri sunt 550 lei/set, oricare din cele 3 variante.
                        Transport gratuit prin curier.

Comment

stie cineva, stopurile din Metro sunt recunoscute RAR, modelul cu becuri. apropos, am si eu aceeasi problema cu becul de mers inapoi, pana acum am crezut ca e de la bulb, dar se pare ca e mufa de vina, desi dupa ce am pus stopul vechi, tot nu mergea... nu mai stiu ce sa cred... oricum ma intereseaza daca sunt rec. RAR stopurile cu becuri din Metro.eu am un set cu sticla fumurie.... trec ITP-ul cu ele?

Comment

Am avut aceeasi problema cu lampa de mers inapoi,era de la sonda.Am schimbat-o in service pe garantie.Mai ai garantie,nu-i asa?
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

faza cu recunoscutul de RAR este discutabila...RARul nu cred ca il treci,decat daca ai cunostiinte...ITP cred ca da,daca nu il faci la registru ...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                                Am avut aceeasi problema cu lampa de mers inapoi,era de la sonda.Am schimbat-o in service pe garantie.Mai ai garantie,nu-i asa?
                                din pacate nu mai am garantie de mult, adica de 1 an, dar este cand se aprinde este cand nu (becul pt mers inapoi) totusi cred ca e de la bulb, am auzit pe cineva ca a patit. am sa verific si mufa mai atent.

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                faza cu recunoscutul de RAR este discutabila...RARul nu cred ca il treci,decat daca ai cunostiinte...ITP cred ca da,daca nu il faci la registru ...
                                deRAR nu-mi pasa, mi-am facut ITP ,la Dacia si nu au comentat nimic, in schimb au comentat de spoilere...

"sa traiti bine"
                                Last edited by adisss; 1 April 2008, 08:31.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google