If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A mai aparut un model care se gaseste in targul vitan :este cu partea de jos rosie.din pacate nu am poze dar am mai vazut la cineva de pe forum modelul si costa ~450
cat despre becul de mars arriere care nu se aprinde schimbati va sonda de mars arriere din cutie
Cu becul care nu se aprinde. Mie din cand in cand la 2-3 luni nu mi se mai aprinde. La mine e de la bec, desfac stopul mishc un pic becul si se parinde. E exclus sa fie de la sonda, la mine.
In schimb aceeasi problema (simptome) avea si socrul meu tot la un logan ca al meu, la el cand se aprindea cand nu si nu a fost de la bec sau prinderea lui ci i-a schimabt sonda, tot pe garantie si la el.
Deci aceeasi pb cu 2 cauze, acum cum veti avea norocul.
Eu am stopurile alea cu becuri si cu geam fumuriu si scrie pe ele E11 urmat de un cod sau nu stiu ce e acolo.Si cica acel E11 inseamna ca sunt omologate in UE si de aici e normal sa fie omologate si in Romania nu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment