Filtru De Aer, Alternativa La Sport: "Consum Scazut, Putere Ridicata"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inclin sa cred ca domnul Cezar a facut o pasiune personala din eradicarea utilizarii filtrelor Filcor. bune sau nu, nu cred ca sunt mai putin controversate decat filtrele voastre "sport"! macar asta stiu ca filtreaza la fel de bine ca ala de fabrica. despre cele sport toti stim ca sunt mai "permisive", indiferent de renume si pret. Mie mi se pare un compromis: un cal in loc de doi, acelasi zgomot, dar un motor mai curat. Nu am spus ca mor dupa el, nu am spus ca merita. la stilul meu de condus a scazut consumul. se pare ca scade cel mai mult in conditiile de mers"batraneste, subturat", fiindca motorul nu mai este asa "gatuit" la ture joase. masina a devenit mai sprintena...

Comment

ai studiat tu materialul ala filtrant, ai facut tu comparative de debit volumic intre filtrul "minune" si filtrul stock ca sa vezi daca e sau nu mai permisiv? sau aici vorbim doar marketing?

Comment

Da, am o pasiune special indreptata catre cei ce umbla cu ocaua mica.
        @bro: filtru este romcarbon FA P772/A. Se poate cumpara de la orice cosmelie auto.

Comment

Domnu Cezar incearca sa explice ca ati dat banii pe filtre Dacia "medaliate cu aur la Geneva". Daca va uitati bine, vedeti ca ati cumparat altceva. Si pe alte forumuri a fost problema asta, in consecinta a iesit bai mare.

Nu inteleg ceva: unii zic ca au deja rezultate, altii nu le au, altii inca mai asteapta piese. Fratilor, simturile sunt usor de demontat stiintific. Daca eu imi cumpar filtru minune si spun ca mi-a crescut consumul si s-a puturosit masina, ce facem?
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

te banam si continuam sa facem reclama. poate ne iese de-un baton Joe...

Comment

am vazut si eu ca e romcarbon, ca doarm am desfacut si eu minunea. consider ca am dat banii pe ideea in sine, nu pe piese.

Comment

romcarbon nu sunt si cele originale de logan?

@razvanamza: puteai sa-ti construiesti singur "minunatia" probabil chiar mai ieftin sau poate si mai bine, cu tubulatura de inox.

Comment

si daca dam banii pe o idee? chiar daca aplicata in garaj? face acelasi lucru ca un filtru sport, fiind de hartie. ce conteaza ca se face si pentru Dacia?

Comment

se zice pe scurt ca ai luat o teapa

Comment

de ce nu vor sa recunoasca cei care si-au luat filtre ca nu's bune.... orgoliu asta )

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        Domnu Cezar incearca sa explice ca ati dat banii pe filtre Dacia "medaliate cu aur la Geneva". Daca va uitati bine, vedeti ca ati cumparat altceva. Si pe alte forumuri a fost problema asta, in consecinta a iesit bai mare.

Nu inteleg ceva: unii zic ca au deja rezultate, altii nu le au, altii inca mai asteapta piese. Fratilor, simturile sunt usor de demontat stiintific. Daca eu imi cumpar filtru minune si spun ca mi-a crescut consumul si s-a puturosit masina, ce facem?
                        ...pai te alegi cu banii dati,dar ai satisfactia ca ai probat
                        Altii mai asteapta piese...nu stiu ce te mira,inseamna ca nu stii toata tarasenia,filtru face parte integranta cu sistemul sdta(ala medaliatu)...care habar nu am cum arata decat din cateva poze,dar in realitate sunt sigur ca va arata ceva mai "romanesc".
                        Ca veni vb. de medalii,in postul noua am raspuns la intrebarea "TU ai cumparat filtrul medaliat? "...crezand ca Cezar s-a referit la filtrul in cauza,care deja multi il numesc in fel si chip:minune,premiat,de Dacie etc...
                        Deja topicul a luat-o in alte directii,de bascalie,asa ca eu nu mai postez aici nici o parere/impresie...
                        Domnu' Cezar te poti spala cu topicul pe cap...l-ai creat pentru a nu mai fi off topic(tu si altii...) cu ironiile in alte sectiuni.
                        ...numai bine!
                        Last edited by viorelu; 26 May 2010, 16:00.

Comment

Exact, am facut topicul ca sa nu mai poluam topicurile altora.

Si exact la filtrul in cauza m-am referit. La intrebarea mea, ai raspuns ca da. Se pare ca nu stii ce ai cumparat.

Filtrul supra-aspirat inversat a luat aur la Geneva. Nu ce ai cumparat matale.

Eu am incercat doar sa va deschid ochii si sa nu cadeti in plasa teleshopingului. Care doreste neaparat, este invitatul meu. Ba mai mult, sa cumpere mai multe, sa fie de rezerva

Comment

Off topic:
                            Pfff cum iti merge mintea aia...filtrul in cauza...deci tu ai deschis topic despre filtrul ala care l-ai enuntat in linkul din poze.Pai zi asa nene deci toti cei care am cumparat de la AirFilter chestiunile alea suntem off topic aici...de ce nu ai spus?
                            Originally posted by Cezar View Post
                            ...Si pana acum ai tinut sa demonstrezi ca ceea ce se vinde pe forum a avut premii.
                            Argumente astept...la afirmatia ta!Poate faci vreo confuzie...

Comment

Eu cred ca nu stii sa citesti, pe cuvant. Mai reia primul post si citeste-l pana la capat, nu pe sarite, sau pe "simtite".

Confuzia o faci chiar dumneata. Ia uite ce spui aici.

Comment

filtrul suprasaspirant inversat este pentru masini cu mototr central sau in spate, fiind inutil pentru Logan. repet: nu conteaza tipul filtrului de hartie, daca face treaba. parca voi cand luati unul sport stiti pe ce vapor e facut bumbacul ala? sa fim seriosi...

cat despre manopera, nu mi-ar fi iesit in veci asa factory-like, de aia am dat banii! iar la voi manopera si intelectul nu coasta bani? nu cere crististreulea bani mpe inteligenta lui cand vine un dvd? e si normal. dar in romania totul se pirateaza si se copiaza, sau se ia din china copiat gata. deci mentalitatea e asa cum e..
                                Last edited by razvanamza; 26 May 2010, 16:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google