Filtru De Aer, Alternativa La Sport: "Consum Scazut, Putere Ridicata"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si daca tu esti acela cu parerile si noi avem dreptate ce vei face? ati mai si banat omul degeaba.....nu era treaba administratorilor daca era sau nu teapa! mai sunt multi care vand piese "de origine" ambalate frumos pe la bursa si pe-aia nu i-a banat nimeni de doi ani de zile. so? ambitii personale, ego-uri? parca vad ca ma trezesc si eu cu ban din acelasi motiv!

tineti prima oara ca eram sceptic si eu l-am atacat printre primii? asta nu inseamna ca dupa ce am cumparat am continuat. produsul pare sa isi faca treaba si ma satisface, deci e bun. cat despre consum, chiar nu prea conteaza un 0.5% in plus sau in minus la un drum, chiar si lung. pe un buc-botosani inseamna cam 2.5L, va dati seama 10 lei!!!!!!deci clar nu am luat filtrul pentru asta strict. eram sigur ca da si o martoaga, ca se aude frumos, ca filtreaza( spre deosebira de alea sport) etc etc etc.
    Last edited by razvanamza; 26 May 2010, 21:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Gandesti prea putin in momentul asta.
      Respectivul a primit ban pt ca vindea ceva ce nu-i.
      Tu stai acolo in bula ta, si asculta-i pe cei ce iti vand gogosi, nu pe cei fara de interese.

Comment

domnule cezar, vezi ca o dai in jigniri. eu nu am jignit pe nimeni.

Comment

Asculta-l pe ala de-ti vrea interesul, nenea fizicianule.
          Ne mai intrebam de ce ne merge tara cu curul in sus. Uite de ce. Ca nu gandim cat o musca ma, n-am vazut asa ceva, pe cuvant.
          Nici acum nu vrei sa pricepi ca a primit ban pt ca din spusele dansului vindea filtre ce au primit aur, si cand colo...
          Ce jignire? ca esti bula ta acolo, inchisa? Si nu esti capabil sa-ti dai seama ca exista 2 oameni de iti soptesc la ureche: unul de e comerciant, si altul de-i nebun? care o fi hotul? Punem pariu ca si un pusti de 9 ani ar intui raspunsul?
          Dar nu-i bai, trag o tura pe la intalniri, ca sa vb cum trebuie, nu prin forum, ca se inteleg gresit diverse.

Comment

ma intreb cum o fi ajuns papucarul ala sa isi faca reclama la televizor pe cele mai tembelizatoare posturi din tara ?

"Omul epocii noastre e prea saracit de viata interioara si prea expus curentelor vatamatoare de idei..." ca sa citez pe cineva

Comment

domnule Cezar, adica Sorin PSS este nebun?el a spus cu gura lui ca simte ceva!

Comment

Mai lasa-ma cu domnul
                Abia se simte fara filtrul de aer, si se simte cu ala.
                Discutam cand ne-om intalni.

Comment

Cezar... ceva se simte... acum daca tu ai asteptari de M, AMG,Brabus... eu ce sa iti fac... ceva minimalist este... daca este nu poti spune ca nu este... dar nu inteleg de ce nu mergi la intalnire ...ca vad ca colegul de care te tot iei e bucurestean... si ai testa un pic fiultrul si consumul..si dupa aia sa mai discutam.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

m-ati omorat cu Geneva asta, care a premiat si chilotii Andreei Marin - asta dupa o pleiada de celebri fizicieni cu parul valvoi gen Ancu Dinca, Hancu si altii asemenea. Oamenii seriosi isi patenteaza inventiile, si cu asta basta. N-am auzit sa fi luat premiu la Geneva ceva gen ABS, ESP samd.

Comment

Si?...bascalia continua...taicule Cezar ai deschis topicul asta pentru impresii la chiloti,ciorapi,epoci de aur si cate si mai cate.Parca avea alta tema...cel mai bine documenteaza-te matale putin,probeaza cu imprumut produsul...sau cum poti.Altfel poti discuta cu impresii practice...si vino pregatit sa moderezi subiectul.Pana atunci l-ai putea inchide sau sterge dupa caz decat sa iti bati joc si sa jignesti subtil...parerea mea(de om care nu stie sa citeasca,cum zici matale).

Comment

a, pai atunci sa spunem pe fata: am mai spus o data asta si postul meu a disparut. Cine spune ca pune un filtru de aer care mareste puterea si scade consumul MINTE!

Comment

Corect.Uite o parere concisa(doar teoretica din pacate....desi suna a lozinca "Cine zice ala e"...sau ceva de genul...si vad ca avem o varsta )
                          Noi doar am pus filtrul si incercam sa vedem cum se comporta.Macar sa scada consumul si sa creasca puterea...
                          Last edited by viorelu; 26 May 2010, 23:19.

Comment

pana la urma vreau sa stiu ceva:
                            omul se lauda ca a luat premiu la geneva pentru un filtru dar el vinde alt tip de filtru nu? (doar atat vreau sa stiu....nu sariti pe mine cu explicatii ca e sau nu e bun)

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                              domnule Cezar, adica Sorin PSS este nebun?el a spus cu gura lui ca simte ceva!
                              da , se simte , se inghesuie caii sa intre pe corpul clapeta nu alta
                              esti tu sigur ca filtreaza mai bine ca unul sport , ai facut tu teste ? sau doar ca ai dat 250 ron pe el filtreaza mai bine si le da bice la cai ?
                              o repet 3-ia oara , o mare teapa

Comment

explicati mi si mie doamne dumnezeule cum sa cresti puterea si sa scazi consumul. eu sunt prost si nu inteleg. nu am carte si nu am scoala.

cum ii dai tu mai mult aer fara sa ii dai si mai multa benzina ? ecu ala vede ca ii dai un litru de aer si iti da si el 1 litru de benzina. daca ii dai 2 litri de aer iti va da 2 litri de benzina.

pai nu ati vazut ca aerul vine si ia filtrul prin invaluire cu 180 grade pe stanga si flancare pe dreapta din doua parti. si dupa aplica tactica inaintare penetrare incercuire. si caii sunt atat de mari incat nu mai incap pe clapeta vorba lu' FOF.

avand element filtrant de romcarbon va filtra ca unul romcarbon. ba nu ca vine aerul prin inaintare si penatrare si il strapunge violent
                                Last edited by alessandro; 27 May 2010, 00:44.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google