eu cred mitul cu acest filtru sa aflat , inchideti threadul ca o lungim degeaba.
Filtru De Aer, Alternativa La Sport: "Consum Scazut, Putere Ridicata"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by razvanamza View Postbravo domnul cezar! ai sa banezi jumatate de forum? parca vad ca urmez si eu, nu-i asa? omul ala e un simplu comerciant pana la urma.
Ban-ul e dat de mine pe baza Regulamentului LoganClub. Insulte si atacuri aduse altor persoane in mod sustinut. Acum sa revenim la subiect.
fof are dreptate in ceea ce spune, numai ca a folosit filtrele sport pe bumbac. asta e cu hartie, deci poate nu e asa permisiv. concret eu am consumul putin mai mic. in nici un caz 10% din pacate. asta nu inseamna ca nu-s multumit de filtru. unii arunca banii pe filtre sport, eu arunc banii pe filcor. care e problema?
Comment
-
mai oameni buni, permisivitate fara specificarea dimetrului minim al particulei ce se opreste in filtru egal cu zero barat. roata mea are un diametru, eu am o greutate. corect, dar cat? 99% permisivitate poate fi si ca opreste doar pietricelele mai mari de 2mm. ceea ce nu e bine deloc...oricum omul nu si-a luat ban pt ca n-a explicat clar si n-a dat date concrete, ci pt ca vindea altceva decat ceea la ce facea reclama. apropo, un filtru de bumbac in principiu e mai permisiv decat unul de hartie. debit si permisivitate, ambele mari, nu se pupa in regim vacuumatic, decat in supralimentare.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
vedeti ca sunt mai multi banati. viorelu nu avea treaba cu vanzarea respectivului filtru, deci nu-i bagati pe toti ca si "comercianti", el si-a luat ban pt alte discutii.
legat de filtrul asta ... parca se anuntau niste teste pe dino la bv sau nu am citit eu tot?
eu raman pentru tabara cu filtru sport = consum cat cuprinde... (bine, chiar daca bat campii si asta e un "filtru universal" nu sport)
Comment
-
nu ar fi mult mai simplu sa mearga 2 bucuresteni... unu cu filtru minune si unu cu stock pe acelas traseu unu dupa altul sa zicem 10 km... si pe urma sa se verifice Cb-urile? si gata...ar fi cel mai corect asa... ca pana la urma Airfilter promitea scadere de combustibil...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by viorelu View Post
...pai dovediti-o voi frate(incercand)daca tot afirmati sus si tare,savantilor,sa nu ne mai obosim noi sa aflam...ca sunteti buni tare la sportul asta ,aruncatul cu parerea,cred ca va pricepeti foarte bine si la datul cu presupusul cu siguranta.Problema este ca pana acum nu am intalnit oameni sa nu se priceapa la asa ceva...mai caut
Pai tu te astepti ca cei care au cunostinte sa iti demonstreze ca ei au dreptate?
Cum imi poti demonstra ca daca te arunci de la etajul 6 o sa cazi in jos si nu o sa te duci in sus? Doar prin incercare, nu? Dar intrebarea mea este, esti dispus sa o faci? Cam asa e si cu filtrele astea... Daca esti idiot sa dai banii pe el doar sa incerci cum merge masina atunci inseamna ca trebuie sa vinzi loganul ca deja iti poti permite altceva mult mai bun....sigpic
Comment
Comment