cel mai bun mod de a mari puterea motorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si asta a ajuns un topic despre pro si contra remaparii..toti vorbesc in necunostinta de cauza si aia care stiu ce zic nu i asculta nimeni..in primu rand, motoru de logan poate mult mai mult, da e facut asa sa poata fi exploatat de orice dobitoc care se trezeste cu volan in mana..e neindreptatit de limitari de consum, de poluare..motoarele pe benzina cel putin, nu se strica singure, le strici tu..nu stiu ce piese sunt supuse la stres, tinand cont ca duc multe peste stoc si injectoare si ce mai vreti voi..daca la cei care au umblat in ele n au nici pe dracu, o sa le omoare o resoftare..proasta gestionare a "posesorilor de carnet" le strica..
    sigpic

Comment

• @gl_ama de ce este o prostie? strica motorul?
      sigpic

Comment

• Originally posted by gl_ama View Post
        asta cu chiptuning-ul mi se pare o prostie:| sau cu modificarile motorului.loganul e facut sa suporte motorul ei original,daca vrei sa iti maresti puterea, risti sa iti dezechilibrezi toata masina si faci alte boacane.apoi cand mai auzi vre-un zgomot,stai cu morcovul in fund si te intrebi, oare o fi de la chiptuning....
        mai lasa`ne cu stricatul asta , au fost multi ca tine , si dupa un timp au trecut alaturi cu cei resoftati , sa vezi dupa ce`ai laudau masina.
        toate motoarele sunt facute sa suporte mai mult , unele mai putin , altele mai mult.

Comment

• Hai sa lasam baiatul sa ne spuna ce si cum. Poate are niste argumente solide in asa fel incat unii o sa renunte la resoftare iar altii care vroiau sa faca sa isi ia gandul.
          Last edited by yrman; 2 March 2011, 13:57.
          sigpic

Comment

• da corect , sa ascultam deci...

Comment

• @gl_ama: asa am fost si eu, 2 ani m-am tot "codit" daca sa schimb softul sau nu la motor. acum am 2 loganuri in curte, ambele chipuite de vreo 30000km al meu si de 12000km al nevestei. n-au nici pe dracu'. nasu-miu are 180000km cu loganu' chipuit si merge impecabil. basca cei care chiar se dau prin competitii judetene sau altele mai mult sau mai putin legale, toti pe la 100000 sau mai multi km, cu chiptuning si dat bataie de joc la motoru' ala, n-au nici o problema. nu zic sa-ti faci, dar la pretul cerut pt logan, e cel mai bun mod. zic asta pt ca desi e castigul mic, raportul ron/cp in plus e mai bun decat la axa cu came, turbo sau alte modificari "hardware"...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cam acelasi lucru am spus si eu fiecarui loganist de pe forum. Este singura modificare pe care o poti face cu investitia cea mai mica. M-am apucat de tuning pentru ca mi-au placut masinile si calculatoarele. Numai asa puteam sa ma bucur de amandoua.
                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• numai eu stiu cel mai bine nui asa DOC seeee merita

Comment

• Tu stii cel mai bine.
                    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• apropo de taiat din chiulasa, am luat 1mm din ea si merge bine mersi. parca se accelereaza mai repede. in rest nimica spectaculos.

Comment

• de ce ai luat asa mult ?
                        Last edited by Cristi_Xp; 22 September 2011, 01:36.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                          apropo de taiat din chiulasa, am luat 1mm din ea si merge bine mersi. parca se accelereaza mai repede. in rest nimica spectaculos.
                          cand am mers ieri cu masina ta am simtit ca trage clar mai bine ca un 1.4 stock full.
                          dar sa stii ca Sandelul lu fratimiu de 1.6 iti da ani lumina

astept sa faci tzigania care ai zis o tu. vreau sa vad un benzinar care smuceste cu a 2 a din 2000

Comment

• tigania aia e cam scumpa. caut un motor de rs deocamdata. sau daca pica o axa de 1.6 pe aproape nimic, o pun pe aia.

Comment

• Razvan tu ai luat 0,1 mm sau 1mm?
                              sigpic

Comment

• 1mm ce naiba sa faci cu 0.1 ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google