Axele cu came sunt identice? Oricum, 5 cai in plus nu e o mare chestie (mai ales la Laguna, care are masa mai mare)
cel mai bun mod de a mari puterea motorului
Collapse
X
-
Originally posted by ion_R5 View PostAxele cu came sunt identice? Oricum, 5 cai in plus nu e o mare chestie (mai ales la Laguna, care are masa mai mare)
Originally posted by Cristi_Xp View Postprobabil din euro e diferenta ...cum e si intre Logan 1.6 euro 5 si euro 3 .
stii ce mi se pare ciudat (ca fapt divers)...asemanarea intre parametrii motoarelor. 1.4 1.6 1.4_16v si 1.6_16v au puterile maxime la 5000 5250 5500 5750 si 6000. nu neaparat in ordinea asta. mi se pare ciudat... astia 250 rpm ce sunt, etalon ?
Comment
-
... nu e aceasi axa la 1.4 si la 1.6 am scris`o de 50 mii de ori pe forum am pus si poze din manuale.Ma indoiesc ca ar fi la 1.4 16v si 1.6 aceleasi .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Faceti-ma si pe mine sa inteleg ceva .
Am logan 1.2 cu instalatie gpl montata aftermarket . Sunt curios daca ar face diferenta remaparea ecu benzina si modificarea cantitatii de gpl injectata in motor .
Am masina stock 75 cai . Am montat gpl si sa zicem ca meseriasul mi-a facut o harta de injectie sa mentina puterea pe gpl tot 75 cai . Presupun ca harta de injectie pe gpl se poate modifica sa mareasca puterea motorului peste acei 75 cai teoretici , da ? Sa zicem ca daca ar injecta maxim gpl, maxim maxim ar obtine (zic eu , doar de dragul calculului) 85 cai.
Daca s-ar face remaparea motorului + harta asta de injectie de gpl foarte agresiva (teoretica si asta) ar depasi cei 85 cai (cifra scoasa de mine din burta) ?
Sau altfel pusa intrebarea , remaparea asta a calculatorului de injectie pe benzina mai poate influenta in vreun fel puterea pe gpl , din moment ce aceasta e deja maxim reglata ?
Multumesc .
Comment
-
Originally posted by cro84 View PostFaceti-ma si pe mine sa inteleg ceva .
Am logan 1.2 cu instalatie gpl montata aftermarket . Sunt curios daca ar face diferenta remaparea ecu benzina si modificarea cantitatii de gpl injectata in motor .
Am masina stock 75 cai . Am montat gpl si sa zicem ca meseriasul mi-a facut o harta de injectie sa mentina puterea pe gpl tot 75 cai . Presupun ca harta de injectie pe gpl se poate modifica sa mareasca puterea motorului peste acei 75 cai teoretici , da ? Sa zicem ca daca ar injecta maxim gpl, maxim maxim ar obtine (zic eu , doar de dragul calculului) 85 cai.
Daca s-ar face remaparea motorului + harta asta de injectie de gpl foarte agresiva (teoretica si asta) ar depasi cei 85 cai (cifra scoasa de mine din burta) ?
Sau altfel pusa intrebarea , remaparea asta a calculatorului de injectie pe benzina mai poate influenta in vreun fel puterea pe gpl , din moment ce aceasta e deja maxim reglata ?
Multumesc .
Comment
Comment