da, se duce mai greu, dar mai spectaculos. dizalu sa creasca in turatie ii bagi motorina in nos, nu nos in motorina...
cel mai bun mod de a mari puterea motorului
Collapse
X
-
Nu va mai uitati pe Discovery si dati cu banu paicea,cine vrea cu adevarat sa ii faca ii face,bani sa fie.Eu caut o chiuloasa echipata pentru teste,dar nu gasesc.Intrebare de 10puncte,din pura curiozitate,stie cineva ce greutate are un piston?sau o biela??sigpic
Comment
-
nu am gasit sa scrie in manualul de service. decat ca ansamblul biela-bolt-piston trebuie sa aiba toleranta de maxim 6 grame pentru un motor, de la un cilindru la altul. din aduceri-aminte, ansamblul biela/piston are vreo 490g la dacia 1300. asta asa, ca idee.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
a incercat oare cineva sa puna injectoare de 1.6 pe 1.4? am vazut pe net o chestie da nu stiu daca e posibil sau e vrajeala. fizic se potrivesc? ce soft ii trebuie? consum & ITP, ceva probleme? rog sa-si dea cu parerea cei care se pricep ....Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.
Comment
-
teoretic castigi un consum mai mare. si aia nu pt mult timp, ca la stabilizarea buclei, sonda lambda zice "ho, mai usor cu benzina, bah ecu-le, mai taie din gaz ca nu arde toata." si prostanu' ala de ecu se executa si taie gazul.
dar ca sa te linistesc, nu e cazul sa-ti faci astfel de griji. am verificat eu in manualul de service, injectoarele sunt IDENTICE. nu e prima oara cand spun lucrul asta si sa nu va mai tunati masinile dupa ideile unora de pe iutub. dar vorbesc cu marele zid chinezesc...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Salut Eu am facut la cineva in mioveni.Cei care fac resoftari si vor sa vada diferenta eu pot aduce masina si vedem de ce soft e vorba,daca e copiat sau nu de la vreo firma care face resoftari.Dar nu se poate sa fi cumparat softul din acelasi loc ca si voi(cei care fac resoftari)?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment