cel mai bun mod de a mari puterea motorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adrianixx View Post
    pai daca jr3,facuta sa reziste la 150nm a cedat la 200nm(mi se pare ca asa am vazut la un coforumist)..m-as multumi ca jr5 sa duca 250nm cuplu..dar cine stie...
    cutiile de viteze care au cedat la acei useri nu sunt JR3 sunt alt tip de cutii mai vechi care se puneau pe modelele dci euro3 cu 65CP.
    JR3 rezista la cuplu de 200nm,eu am pe ea cuplu de 215nm sau 220nm de vreo 3000km,asa ca tu cu o cutie JR5 cum ai pe masina o duci la 250nm fara probleme.

Comment

99% doar de zgomot
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

aham. asa ma gandeam si eu. nu stiu de ce dar imi vine sa rad...cum ar fi sa plece el de la stop cu zgomotu ala (taxiurile de obicei au 1.4) si eu sa trec asa silentios pe langa el nici sa nu ma simta
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

E chiar foarte posibil sa treci silentios pe langa aia care fac zgomot
          Don't touch! Never ever steal
          Unless you're in for the kill

Comment

schimba motorul )
            ym! dorinu2005@yahoo.com
            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

logan disel 140cp sigur nu cu cutia asta... cu motoru asta poate da ptr cateva secunde... adica pana se supara pistoanele si iau capota la plimbare (se duc la o cafea sa se relaxeze)
              oricum intr seba acum si te lamureste ideea e ca cutiile alea de le vezi ca pica pe ``avioane`` pica din cauza cuplului marit... dar din cate stiu cei cu ``avioanele`` aveau JH3 tu ai Jr5 adica suporta ceva mai mult cuplu dar nu cred ca cuplu a 140de CP
              Last edited by SoNyKeL; 1 February 2008, 20:11. Reason: n-am stiut ca topicu are 2pagini =))

sigpic

Comment

tu ai citit postul 28? ce sa mai zic in plus? dci85 se duce fara probleme la 105, dar cam atat. de-acolo in sus incep riscurile, mai ales daca bagi tare piciorul...si nu ma refer numa la abreiaj si cutie.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu inainte nu-l citisem ma oprisem la prima pagina ... adica la postu 20

PS. o blonda la scoala tot se uita la o foaie si tot sucea si pe o parte si pe alta , pe fiecare parte scria: Uitate pe verso....
                  PS2: bancu e minciuna ca blondele nu stiu sa citeasca

sigpic

Comment

dar daca unul iti vinde un cocos mare de vreo 7 kg cu 15 ron il ei sau nu................................................ ................................................da are sida.............................................. .............eu zic sal iei doar il faci mincare nul fu....

Comment

cel mai putin riscant dar si cea mai scumpa investitie e sa se puna motorul dci + cutia de viteze aferenta de la meganul dci de 105CP si ala resoftat il duci la 135CP

Comment

Cu Metabond.........glumesc desigur
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

metabond pe filtrul de aer, nu ?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu am bagat cateva doze de coca si cateva frunze de hasis in filtrul de aer siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Comment

coca?hasis?..vezi ca loganurile de la rutiera au miros...si te vor gasi....

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                aici se discuta despre cum sa faci din Logan avion,nu ca ar fi mai bine sa iti iei M3 la banii pe care ii bagi in el
                                Cristi_Xp am auzit ca BMW a fost firma de facut motoare sau avioane.. asa este ?
                                turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google