cel mai bun mod de a mari puterea motorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bmw a facut motoare pt avioane. stii tu ceva saab a facut avioane si acum face si masini. apropo, maybach si rolls-royce au facut si rolls inca face motoare de avioane. man face pt vapoare
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu stiam ca BMW a inceput cu motociclete. La 1900 toamna cand s-a infiintat. Si Mercedes si FW au facut motoare de avioane. Si sunt total OFF topic - sorry.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu, motoare de avioane au construit pentru inceput, 1916. Apoi, in 1923 si 1928 s-a trecut la motociclete respectiv masini.
        numar secundele

Comment

in caz ca nu stiati ... bmw in al II -lea R.M a construit tancuri :d

Comment

tancuri sau numa motoare de tancuri? n-am gasit nici o referinta la tancuri bmw pe net. poate pui un link, chiar m-ai facut curios...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si total OFF topic : Cele mai proaste tancuri germane din WW2 le-a facut Porsche. Iar motoare de tanc construite de BMW nu prea am auzit (nu zic ca nu doar nu am auzit).
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ar fi fain sa vedem pe Logan motoare de tanc. 1000cp si un cuplu imens! Dar nu stiu daca rezista cauciucurile la asemenea greutate a motorului (peste 2000kg).

Comment

inseamna ca firmele astea fac motoarele de masini din ce ramane de la motoarele de vapoare/avioane/tancuri etc
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

postand in directia pe care a luat-o topicul, ar fi ceva sa ai pe masina motor de avion, sa fie la fel de rezistenata ca un tanc si s-o poti conduce si pe apa
                    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Eu miam tras un chiptuning, am un dci de 65 si a marit la 85 cp, vreau sa zic ca diferentele sunt enorme, bine, numa pe motorinar iti da 20 cai pe benzinar numa 10. Deci se simte f bine diferenta si astia unde lam pus au zis k nu creste uzura motorului, cu toate ca nu prea cred dar incerc sa ii cred pe cuvand, oricum in timisoara astia clubu cu logane au mai multi chip si nu sa plans nici unu. Eu am dat 7 mil juma cu chip nou ca sunt in garantie dar numa resoftatu pt cine nu e in garantie e 3 mil
                      1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

scuze pt post off topic dar dupa toate chestiile discutate mai sus vreau sa mentionez ca am vazut(la teleu bine inteles) un SUV cu motor de elicopter si la relanti avea 19,000 de ture.
                        1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

ala nu e motor, e turboreactor...si-n sarcina ajunge la 120000rpm... stii cumva si consumul?

Comment

Pai numa il accelerezi pana in podea si e gata rezervoru :P

Comment

tot off-topic:asa e si motorul ala al lui jay leno-Y2K tot cu turbina de elicopter
                              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

buz-ule..ai facut liniute?ceva probleme la cutie daca o fortezi?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google