bmw a facut motoare pt avioane. stii tu ceva saab a facut avioane si acum face si masini. apropo, maybach si rolls-royce au facut si rolls inca face motoare de avioane. man face pt vapoare
cel mai bun mod de a mari puterea motorului
Collapse
X
-
Eu miam tras un chiptuning, am un dci de 65 si a marit la 85 cp, vreau sa zic ca diferentele sunt enorme, bine, numa pe motorinar iti da 20 cai pe benzinar numa 10. Deci se simte f bine diferenta si astia unde lam pus au zis k nu creste uzura motorului, cu toate ca nu prea cred dar incerc sa ii cred pe cuvand, oricum in timisoara astia clubu cu logane au mai multi chip si nu sa plans nici unu. Eu am dat 7 mil juma cu chip nou ca sunt in garantie dar numa resoftatu pt cine nu e in garantie e 3 mil1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
scuze pt post off topic dar dupa toate chestiile discutate mai sus vreau sa mentionez ca am vazut(la teleu bine inteles) un SUV cu motor de elicopter si la relanti avea 19,000 de ture.1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
Comment