If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bmw a facut motoare pt avioane. stii tu ceva saab a facut avioane si acum face si masini. apropo, maybach si rolls-royce au facut si rolls inca face motoare de avioane. man face pt vapoare
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Eu stiam ca BMW a inceput cu motociclete. La 1900 toamna cand s-a infiintat. Si Mercedes si FW au facut motoare de avioane. Si sunt total OFF topic - sorry.
Si total OFF topic : Cele mai proaste tancuri germane din WW2 le-a facut Porsche. Iar motoare de tanc construite de BMW nu prea am auzit (nu zic ca nu doar nu am auzit).
Ar fi fain sa vedem pe Logan motoare de tanc. 1000cp si un cuplu imens! Dar nu stiu daca rezista cauciucurile la asemenea greutate a motorului (peste 2000kg).
postand in directia pe care a luat-o topicul, ar fi ceva sa ai pe masina motor de avion, sa fie la fel de rezistenata ca un tanc si s-o poti conduce si pe apa
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Eu miam tras un chiptuning, am un dci de 65 si a marit la 85 cp, vreau sa zic ca diferentele sunt enorme, bine, numa pe motorinar iti da 20 cai pe benzinar numa 10. Deci se simte f bine diferenta si astia unde lam pus au zis k nu creste uzura motorului, cu toate ca nu prea cred dar incerc sa ii cred pe cuvand, oricum in timisoara astia clubu cu logane au mai multi chip si nu sa plans nici unu. Eu am dat 7 mil juma cu chip nou ca sunt in garantie dar numa resoftatu pt cine nu e in garantie e 3 mil
1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
scuze pt post off topic dar dupa toate chestiile discutate mai sus vreau sa mentionez ca am vazut(la teleu bine inteles) un SUV cu motor de elicopter si la relanti avea 19,000 de ture.
1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment