cel mai bun mod de a mari puterea motorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai mai Ioane, dupa logica pe care o expui ar trebui sa mai arunci din valvele alea ca "ie" multe si poate apar probleme. Eu nu cred ca o astfel de masina pica atat de repede, doar din cauza ca-i supraalimentata. Sigur are o turbina cat un covrig...
    @XP: la 130 motorul 1.6 hdi inghite cam 5.5 +/-.

Comment

• am observat ca atunci cand ramane mai putina benzina in rezervor (cam atunci cand se aprinde becul) masina are u "crestere' de putere.de aceasta parere sunt si alti utilizatori de pe alte forumuri.

unii zic ca se datoreaza presiunii facute de vaporii si gazele sin rezervor

varianta cu gazele nu cred ca e plauzibila, pentru ca atunci ar trebui sa fie progresiva "cresterea " de putere, si nu cred ca ar mai fi sesizabila.pe cand , ce am sesizat eu, este un mic salt de putere imediat ce se aprinde becul la benzina.

tind sa cred ca e ceva legat de returul benzinei sau ceva de genul asta. care probabil curge mai usor atunci cand scade benzina sub un anumit nivel , usurand sarcina pompei, care o sa aiba in felul acesta mai multa putere pentru a crea presiune in injectoare.

poate isi da cu parerea cineva cu mai multa experienta in mecanica.
      ma gandesc ca e o solutie ieftina de a creste puterea motorului smile.gif
      vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
      vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

• Singura explicatie pentru care masina pare mai fasneata este ca masina este mai usoara fara rezervorul plin.
        Nu exista crestere de presiune in injectoare sub nici o forma, pompa de benzina are regulatorul setat la 3,5 bar, tot ce e peste refuleaza inapoi in rezervor.
        Prin absurd daca ar creste presiunea benzinei in rampa, va intra in prima faza mai multa benzina, rezultand un amestec mai bogat in accelerare care defapt va duce la o scadere de putere, asta pana cand ecu reface timpii si revine la amestecul ideal de 14,7.
        Last edited by florian; 4 April 2014, 21:53.

Comment

• Devine ceva mai fasneata deodata.si asta doar cand se aprinde becul.
          Ce spui tu e normal ca odata cu usurarea masinii ea merge mai bine dar daca ar fi doar motivul asta nu cred ca ar putea cineva se sesizeze cresterea de putere a masinii cand ii scade greutatea cu un kg.

Eu vorbesc de altceva si anume o crestere imediata a puterii (mica ce i drept) IMEDIAT SI DOAR dupa aprinde becul la benzina.

Mentionez ca aceasta cestere posibil sa nu o sesiseze decat cei ce sunt foarte faniliarizati cu masina.
          Cred ca e cel mult cat o diferenta dintre una remapata si una neremapata

Comment

• deci, e o conspiratie ca sa consume mai repede decat de obicei benzina si sa ramai in pana!!!

Comment

• Originally posted by male View Post
              Devine ceva mai fasneata deodata.si asta doar cand se aprinde becul.
              Eu vorbesc de altceva si anume o crestere imediata a puterii (mica ce i drept) IMEDIAT SI DOAR dupa aprinde becul la benzina.

Cred ca e cel mult cat o diferenta dintre una remapata si una neremapata
              Şi logic te întreb, de unde să provină diferenţa aceasta?! La una remapată este normal să se simtă altfel, că doar s-a intervenit asupra ei, dar la tine din ce să provină diferenţa, doar dintr-un bec aprins? Fără niciun fel de supărare ...!

Comment

• eu am facut o comparatie dorind sa subliniez ca cresterea nu este asa mare.

daca ai fi citit si mai sus ai fi inteles despre ce vb

oricum nu isi dau seama decat cei invatati cu masina. fara suparare

de unde vine aceasta crestere nu stiu. cert e ca sunt mai multi care "reclama " lucrul asta

Comment

• eu nu am simtit asta niciodata. poate si datorita faptului ca la ultima linie si pe bec aprrins mergem pe mod economy

Comment

• poti sa faci o incercare eventual cronometrat.
                    la mine dupa ce s a aprins becu si mai fac cel mult 10 km incepe sa se manifeste fenomenu.

Comment

• Hehe si eu am observat asta. E mai fasneata cand mai am 2 liniute in bord la rezervor. Mereu am pus pe seama faptului ca amestecam benzina de petrom cu aia de efix. In fine explicatii de om atent la trafic. Nici o legatura cu realitatea Cert e ca se intampla mereu cand raman cu mai putin benzina decat de obicei.

Comment

• credeam ca numai la 8valve se manifesta fenomenul dar vad ca si la 16 v e la fel

si se intampla si la case mai mari . cititi in special postul 3 http://honda-tech.com/showthread.php?t=2058593

Comment

• SI la mine la diesel este acelasi lucru, cum raman cu 3 liniute de combustibil, masina trage de rupe, ceea ce nu se intampla la 4-5-6 liniute
                          de ce face asa...nu am descoperit1

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google