Stie cineva cat m-ar costa sa-mi vopseasca oglinzile in culoarea caroseriei ? ca nu-mi prea plac negre
vopsire oglinzi?!?!
Collapse
X
-
Te costa in jur de 150 ron la un service de cartier.
Comment
-
Originally posted by mihai.gigi View Postdar cu un spray nu te gandesti sa dai?
scoti sticla, protejezi cu banda sa nu se gazeze tabla si gata!
= vre-o 30lei
PS: la mine mi le-am vopsit eu (le am de un an si nu sau decojit), de aproape se vede o oarecare diferenta da de la 3-4m deja nu mai ii sesizabila...de doi lei :p
Comment
-
OFF TOPIC am masina de 12zile si ma doare picioru drept dupa vreo 10minute de mers am mai vazut pe forum ca cineva se plangea de chestia asta.Nu-mi dau seama exact cauza dar pare a fi ca pedala de la frana este inalta sau nu gasesc pozitia ideala. Poate cineva sa ami dea vreun sfat?
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View Post+ spritchit (~17ron) + lac (~15ron) ca altfel se decojesc intr-o luna, plus ca poti avea "norocu" sa nu potriveasca culoarea in tocmai...
Comment
-
Am mai zis si in threadul celalalt, costa in jur de 100 lei/bucata.
Comment
-
Cred ca poti rezolva problema destul de repede singur eu asa am facut , singura chestia ai ca la mine a fost mai simplu din cauza ca am inlocuit oglinzile mici cu cele de prestige care au capace.(poti sa vezi la My ride) Ai de scos 2 suruburi dfetele de la usi + cele de la difuzoare inca 4 + inca 2 oglinda , izolezi sticla si vopsesti dupa care o pui la loc nu cred ca dureaza mai mult de o ora toata operatia.
Comment
-
Sticla se poate scoate, nu e problema.
Comment
Comment