Ceasuri cu plasma LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by demonhunter View Post
    am si eu 2 intrebari,
    -cat costa montajul pt ceasuri, inafara de pretul zis de cristi_xp
    -cum de s-a aprin lumina de la comp. de bord si ceasurile nu?
    http://www.loganclub.ro/forum/attach...5&d=1187546368
    daca ai fi schimbat si ledurile la lcd...
    Daca nici aici nu gasesti ce te intereseaza mai cauta prin forum...sigur este ascuns pe undeva. foloseste "Search"

Comment

• incearcahttp://www.loganclub.ro/forum/schimb...bord-t744.html

Comment

• Originally posted by bobo77 View Post
        Le-ai vazut in realitate? eu da si...nu mi-au placut,in plus de asta cred ca-s obositoare la drum lung pe timp de noapte...
        vreau si eu sa cumpar folie si unde pot sa merg sa o montez

Comment

• Sunt nou pe aici si as vrea sa imi pun si eu asa ceva....http://autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=3397..<--ce ziceti de ele???a vazut cineva montate???cum se vad???

Comment

• as vrea si eu ceasuri cu plasma

se gasesc in zona Moldovei?

daca da ,la ce pret?

cine poate umbla sa schimbe ledurile?

Last edited by 2fast4u; 4 February 2008, 15:45.

Comment

• Sunt ok si astea cu plasma dar parca arata mai fain daca schimbi ledurile si in loc de portocaliu ala sa fie albastru, nu am condus logan cu ceasuri cu plasma dar mi se pare ca noaptea ar fi cam deranjant la ochi ca lumineaza cam tare
              1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

• au bagat noutati la autoacesorii

mie imi plac cele cu litera F in coada
                daca ar fi un alb asa mi-as lua
                Captain of the black pearl

Comment

• pacat ca-s decupati martorii

Comment

• asa arata bordul meu acum si cred ca a fost cel mai ieftin mod de a aduce o schimbare cred eu placuta,cu bani mai putin si fara a pune rame cu plasma sau altceva; eu am schimbat led-urile smd din bord cu altele de culoare alb xenon fara a face alte modificari si am inceput si la butoanele din bord dupa cum se vede in poza si vreau sa schimb tot ce este portocaliu cu led-uri smd
                    Attached Files

Comment

• Originally posted by adrianfabian View Post
                      asa arata bordul meu acum si cred ca a fost cel mai ieftin mod de a aduce o schimbare cred eu placuta,cu bani mai putin si fara a pune rame cu plasma sau altceva; eu am schimbat led-urile smd din bord cu altele de culoare alb xenon fara a face alte modificari si am inceput si la butoanele din bord dupa cum se vede in poza si vreau sa schimb tot ce este portocaliu cu led-uri smd
                      Felicitari pentru bord!!!!
                      modifica si culoarea la ace(rosii) sa vezi atunci efect
                      Captain of the black pearl

Comment

• Originally posted by adrianfabian View Post
                        asa arata bordul meu acum si cred ca a fost cel mai ieftin mod de a aduce o schimbare cred eu placuta,cu bani mai putin si fara a pune rame cu plasma sau altceva; eu am schimbat led-urile smd din bord cu altele de culoare alb xenon fara a face alte modificari si am inceput si la butoanele din bord dupa cum se vede in poza si vreau sa schimb tot ce este portocaliu cu led-uri smd
                        ai schimbat tu ledurile personal sau ai apelat la cineva.
                        dak leai schimbat tu ce ustensile ai folosit (statie de lipit)?
                        poate faci si un tutorial

Comment

• criminale ceasurile

Comment

• @christian
                            eu le-am schimbat;este primul bord de logan desfacut de mine si ca "scule" ptr montaj nu iti trebuie decat un pistol de lipit sau letcon de putere mica-medie si o penseta din plastic de preferat(gasesti in unele truse medicale auto).totul depinde de timpul de lipire,dezlipire sa fie cat mai mic max 2 sec(cu letconul gata incalzit nu rece sau caldut)deoarece sunt f sensibile termic.Eu am ales totul alb deoarece este cel mai simplu,iar ca nr de led-uri smd ai nevoie de 12 buc 6 ptr ecranul central si cate 3 ptr fiecare aparat analogic(turometru+vitezometru). Urmatorul bord am sa il fac rosu cred eu ca se vede bine,apropo are cineva, ceva poze daca se poate.

Comment

• parerea mea este ca arata mult mia bine cu ledurile schimbate...faci ceasurile albastre si acele portocalii...si arata super..si nici nu e deranjant la ochi...testat yo...am yo...
                              Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• Salut fratilor.Am vazut ca a venit vorba si despre ceasurile cu plasma pentru scumpa noastra Dacie Logan. Aveti mai jos un link unde am vazut ceasuri cu plasma.Sper sa va ajute.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google