Da, acu am observat, sunt mai frumoase alea de la carsystem, dar nu stiu de ce am impresia ca formatul siteului este identic cu unul din Bucuresti...
Ceasuri cu plasma LOGAN
Collapse
X
-
-
ce bine-mi pare ca cele de la Tm sunt mai misto ... sunt mai aproape de mine, in caz ca-mi iau Logan, trag o fuga la ei .. am scris inainte sa ma uit la poze ... sincer imi plac mai mult cele de pe okazii, au mai putina lumina, doar cat trebuie ... cele de la carsystem sunt prea criminale la ochi.
Comment
-
Eh acuma...si frumoase si sa nu te doara ochii.nu merge )
Sincer 80 RON mi se pare mult pt instalarePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi, la alea de pe okazii, iti da si ghid de instalare ... daca chiar e ceva, dai o fuga la service Dacia si impingi o sticla de tzuica la vreun electronist, care se ocupa cu asa ceva si gata
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpEh acuma...si frumoase si sa nu te doara ochii.nu merge )
Sincer 80 RON mi se pare mult pt instalare
Comment
-
acum depinde si de banii omului, daca esti blindat de bani, iti permiti sa dai 80ron pt o instalare, dar cand strangi banutzi sa-ti mai faci ceva la carutza, ti se pare mult.
Comment
-
mie-mi plac cele de pe okazii mai mult, sunt mai sportive
Comment
-
-
sunt si putin mai scumpe cele de pe okazii, dar e tare chestia cu zona rosie ;) .. si faptul ca insusi kilometrii sunt luminatzi.
Comment
-
Chestia cu zona rosie...se face super frumos cum face dydycom sau Dsign.Am niste poze o sa le atasez acu.
Nu stiu care poze apartin cui...ca nu-mi mai amintesc,dar daca sunteti interesati...ei sunt cei care se ocupa cu asa ceva.Din cate am vaz dydycom s-a inreg si aici pe forum,il puteti contacta...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment