alea din stanga sunt cele de pe okazii si cele din dreapta .. apartin celor de la carsystem .. ce bine arata alea din stanga
Ceasuri cu plasma LOGAN
Collapse
X
-
-
arata chiar bestial .. gen golf
Comment
-
-
alea de prestige in afara de faptul ca sunt albe cu ce sunt diferite de astea normale?La ce pret te-ar ajunge sa pui de alea?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cred ca pui vreo 3-4 plasme la acelasi nr de masini decat sa iei ceasuri de la Prestige.
Comment
-
Alea de pe Prestige cred ca sunt tot orange deci mai bine plasme decat aceeasi culoare ca inainte.
Comment
-
dar macar poti sa conduci si nu desfaci ceasurile ca sa lipesti o folie care ulterior sunt sanse sa cada...
Comment
-
Despre ce folie vorbesti? Marius zicea de leduri albe si ace rosii.
Comment
-
Originally posted by Marius_Nnu, nu ala... Era bord normal de logan dar in loc de portocaliul ala, alb si ceva rosuPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpAm vazut si eu poza aceea unde au pus leduri albe,in loc de portocalii,de alea zici?Arata frumos,dar eu zic ca mult mai frumos ar arata un albastru deschis,ceva spre verde
mai bine le lasi portocalii pe toate...
Comment
Comment