Ceasuri cu plasma LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e mai elegant asa
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

astea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....
      Attached Files
      beat me if you can !!!

Comment

Originally posted by PWR
        astea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....
        puteai sa faci si tu displayul ala alb...
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by kos04
          cred k dau mult mai bine pe masina ceasurile fara plasma, adica stock si schimbate decat smd-urile.Ale mele arata km asa acum si nu m-au costat decat 50 ron modificarile bineinteles cu manopera efectuata de mine km4ore http://www.thn.ro/mine/cocolino/bord_modificat.jpg
          mai bine nu dadeai cu markerul la turometru acolo.

in fine exista si solutii mai fericite de schimbat lumina.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

nu am dat cu markerul la turometru...zona rosie e luminata de un smd rosu separat cum sunt de fapt si limbile. Decat sa folosesc markerul sa le colorez mai bine le prefer pe cele stock. astea facute de mine sunt superrr si cei din service au ramas uimiti.

Comment

ceasurile de pe Logan sunt super asa portocalii......doar la realizarea lor au participat niste designeri, ....... daca vreti sa le modificati...no problem, parerea mea este ca variantele postate sunt sub cele originale , mai putin cele postate de dogy_10, dar.....daca schimbi doar ceasurile nu ai facut nimic.... ori realizezi o schimbare radicala la tot interiorul ori.... stai cuminte in banca ta.... succes ...eu raman la cele originale ;)

Comment

si eu sunt de acord cu ceea ce a spus adrian...ceasurile originale sunt mult mai frumoase...iar despre cele de pe prestige...no comment...

Comment

am mai vazut pe net asa ceva, seamana cu cele de prestige, dar arata mai bine astea, stie cineva de unde as putea sa cumpar?
                  Attached Files

Comment

demonhunter ceva de genu ... look at the pictures si zimi cum arata ;) -->
                    Attached Files
                    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Originally posted by Beleaua
                      demonhunter ceva de genu ... look at the pictures si zimi cum arata ;) -->

"e naspa rau" astea........cei cu voi...vreti neaparat sa schimbati ceva???.... ; nu se potrivesc cu nmic din masina..... un pic de simt artistic... doar ati dat bani pe masina....

Comment

balanescule naspa in ce sens ? ... lasa ca am sa fac poze cu aparatu ca alea`s facute cu telu si se vede intunecat .. si era spre ziua .. sa vezi noaptea cum se vede ... de fapt baietii din cta au vazut .. la unii le-au placut la unii nu .. mie unu`mi plac ceasurile ca nu`s obositoare si pe timp de noapte ma tzin treaz ... ca imi bate lumina aia in ochi ... oricum daca tot vrei sa le vezi come constanta intalnire )

Comment

@beleaua cat te-au ajuns pe tine sa le faci ??? pret total adica si manopera

Comment

mno din cate imi aduc eu aminte ... vreo 200 de euro parca ... si am 10 ani garantie pe ele ... adika se arde ceva imi schimba direct ..

Comment

balanescule stai in bank ta si nu mai critica atata oamenii care investesc bani in masinile lor.. parerea mea despre tine: gandesti ca un pensionar comunist

Comment

mersi kos dar nu trebuia omul si-a spus parerea lui .. asta e daca lui i se par ceasurile naspa sa fie naspa pe mine nu ma intereseaza parerea altora pe mine ma intereseaza sa`mi placa mie si dupa sa le placa si la restu .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google