e mai elegant asa
Ceasuri cu plasma LOGAN
Collapse
X
-
astea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....beat me if you can !!!
Comment
-
Originally posted by PWRastea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....
Comment
-
Originally posted by kos04cred k dau mult mai bine pe masina ceasurile fara plasma, adica stock si schimbate decat smd-urile.Ale mele arata km asa acum si nu m-au costat decat 50 ron modificarile bineinteles cu manopera efectuata de mine km4ore http://www.thn.ro/mine/cocolino/bord_modificat.jpg
in fine exista si solutii mai fericite de schimbat lumina.
Comment
-
nu am dat cu markerul la turometru...zona rosie e luminata de un smd rosu separat cum sunt de fapt si limbile. Decat sa folosesc markerul sa le colorez mai bine le prefer pe cele stock. astea facute de mine sunt superrr si cei din service au ramas uimiti.
Comment
-
ceasurile de pe Logan sunt super asa portocalii......doar la realizarea lor au participat niste designeri, ....... daca vreti sa le modificati...no problem, parerea mea este ca variantele postate sunt sub cele originale , mai putin cele postate de dogy_10, dar.....daca schimbi doar ceasurile nu ai facut nimic.... ori realizezi o schimbare radicala la tot interiorul ori.... stai cuminte in banca ta.... succes ...eu raman la cele originale ;)
Comment
-
demonhunter ceva de genu ... look at the pictures si zimi cum arata ;) -->Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
balanescule naspa in ce sens ? ... lasa ca am sa fac poze cu aparatu ca alea`s facute cu telu si se vede intunecat .. si era spre ziua .. sa vezi noaptea cum se vede ... de fapt baietii din cta au vazut .. la unii le-au placut la unii nu .. mie unu`mi plac ceasurile ca nu`s obositoare si pe timp de noapte ma tzin treaz ... ca imi bate lumina aia in ochi ... oricum daca tot vrei sa le vezi come constanta intalnire )Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
mersi kos dar nu trebuia omul si-a spus parerea lui .. asta e daca lui i se par ceasurile naspa sa fie naspa pe mine nu ma intereseaza parerea altora pe mine ma intereseaza sa`mi placa mie si dupa sa le placa si la restu .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment