Sunt tari ceasurile astea....
Ceasuri cu plasma LOGAN
Collapse
X
-
pentru versiunile diesel, se poate inlocui/redesena plansa de bord astfel incat sa indice 5000 de turatii? Exista de cumparat, sau amatori care pot modifica plansa de bord astfel? Am observat ca si loganul de 85 de cai tot plansa de la prestige pe benzina o are in versiunea de top. Au scos astia de la dacia tot felul de accesorii, da nu le da prin cap sa faca un turometru de diesel
Comment
-
pionieri ... tot inainte
Originally posted by kos04balanescule stai in bank ta si nu mai critica atata oamenii care investesc bani in masinile lor.. parerea mea despre tine: gandesti ca un pensionar comunist
poate ca sunt mai conservator cei drept .... dar de aceia au murit oamenii in 1989...... ca sa pot vorbi liber despre ce vreau..... (aceasta este prima regula a democratiei - DREPTUL LA EXPRIMARE...citeste-o de mai multe ori si incearca sa o retiii)... iar daca nu suporti si parerile negative ..... iti promit ca de acum incolo o sa aplaud tot ce spui... si o sa iti cant... ......."KOS04" reales la al XV- lea congres.....
Comment
-
Originally posted by GeKipentru versiunile diesel, se poate inlocui/redesena plansa de bord astfel incat sa indice 5000 de turatii? Exista de cumparat, sau amatori care pot modifica plansa de bord astfel? Am observat ca si loganul de 85 de cai tot plansa de la prestige pe benzina o are in versiunea de top. Au scos astia de la dacia tot felul de accesorii, da nu le da prin cap sa faca un turometru de diesel
sigpic
Comment
-
Originally posted by PWRastea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....
astea imi plac si mie mai sunt unele care le poti schimba culoarea (verde si albastru ) are si un fel de potentometru sau cum s-o numi ptr. intensitatea de lumina:popa:
Comment
-
Originally posted by sonykelnu prea ar merege ptr ca nu cred ca exista turometru pana in 5000de ture auzi cica turometru de diesel
sigur ai loganu pe benzina si ca n-ai fost curios sa vezi cat indica maxim turometrul la bord de masina straina diesel, exceptand clio de pe care e luat bordul si la care e la fel ca la benzina.
defapt doar folie ce indica 5000 de rot/min ma interesa de unde pot face rost. la asta ma refeream mai devreme, nu la tahometrul care masoara rotatiile, ca asta indica bine la diesel.Last edited by Cristi_Xp; 11 October 2007, 02:11.
Comment
Comment