Ceasuri cu plasma LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt tari ceasurile astea....

Comment

g3g3 pai exact asa sunt si ceasurile mele .. cand sunt stinse .. nu visinii la cifre ci negre .. in fine eu am pus poza cand erau aprinse
      Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

asa le am si eu beleaua cand sunt stinse sunt albe si este noaptea sunt albastre su limbile rosii
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

eu am si pe verde da folosesc albastru ca e mai belea nu`i obositor si e mai beleaaa ))) .

Comment

semnalizatorul este pe verde
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Beleaua, ceasurile de care zic eu nu sunt cu plasma, eu as vrea dinalea

Comment

Originally posted by Beleaua
                mno din cate imi aduc eu aminte ... vreo 200 de euro parca ... si am 10 ani garantie pe ele ... adika se arde ceva imi schimba direct ..
                10 ani ) belea

Comment

pai da 10 ani ca firma atunci era la inceput si nu aveau idee daca merg 100 % ca , chiar au spus cand am fost ca au mai instalat pe cateva masini ...

Comment

pentru versiunile diesel, se poate inlocui/redesena plansa de bord astfel incat sa indice 5000 de turatii? Exista de cumparat, sau amatori care pot modifica plansa de bord astfel? Am observat ca si loganul de 85 de cai tot plansa de la prestige pe benzina o are in versiunea de top. Au scos astia de la dacia tot felul de accesorii, da nu le da prin cap sa faca un turometru de diesel

Comment

• pionieri ... tot inainte

Originally posted by kos04
                      balanescule stai in bank ta si nu mai critica atata oamenii care investesc bani in masinile lor.. parerea mea despre tine: gandesti ca un pensionar comunist

poate ca sunt mai conservator cei drept .... dar de aceia au murit oamenii in 1989...... ca sa pot vorbi liber despre ce vreau..... (aceasta este prima regula a democratiei - DREPTUL LA EXPRIMARE...citeste-o de mai multe ori si incearca sa o retiii)... iar daca nu suporti si parerile negative ..... iti promit ca de acum incolo o sa aplaud tot ce spui... si o sa iti cant... ......."KOS04" reales la al XV- lea congres.....

Comment

• nici mie nu-mi plac ceasurile alea , sunt vopsitte si nu dau frumos

Comment

• Originally posted by Beleaua
                          oricum daca tot vrei sa le vezi come constanta intalnire )
                          ca sa nu mai fie nici o problema....bine.... cand o sa vin prin Constanta.... o sa te anunt ... daca ma convingi ...... ; la urma urmei gustuile nu se discuta

Comment

• Originally posted by GeKi
                            pentru versiunile diesel, se poate inlocui/redesena plansa de bord astfel incat sa indice 5000 de turatii? Exista de cumparat, sau amatori care pot modifica plansa de bord astfel? Am observat ca si loganul de 85 de cai tot plansa de la prestige pe benzina o are in versiunea de top. Au scos astia de la dacia tot felul de accesorii, da nu le da prin cap sa faca un turometru de diesel
                            nu prea ar merege ptr ca nu cred ca exista turometru pana in 5000de ture auzi cica turometru de diesel

sigpic

Comment

• Originally posted by PWR
                              astea-s ceasurile mele ziua si noaptea io zic ca-s faine....
                              sunt plasma nu ? de unde le-ai achizitionat ? si cat costa ?
                              astea imi plac si mie mai sunt unele care le poti schimba culoarea (verde si albastru ) are si un fel de potentometru sau cum s-o numi ptr. intensitatea de lumina
                              :popa:

Comment

• Originally posted by sonykel
                                nu prea ar merege ptr ca nu cred ca exista turometru pana in 5000de ture auzi cica turometru de diesel

sigur ai loganu pe benzina si ca n-ai fost curios sa vezi cat indica maxim turometrul la bord de masina straina diesel, exceptand clio de pe care e luat bordul si la care e la fel ca la benzina.

defapt doar folie ce indica 5000 de rot/min ma interesa de unde pot face rost. la asta ma refeream mai devreme, nu la tahometrul care masoara rotatiile, ca asta indica bine la diesel.
                                Last edited by Cristi_Xp; 11 October 2007, 02:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google