Logan RS de 170 de cai putere! By Patrick Kirfel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai nu, ma gandesc ca nu o sa fie atat de inbecili sa monteze aceiasi suspenisie, niste discuri ventilate pe fata si discuri simple pe spate sunt iarasi necesare

Comment

Originally posted by andrei
      Daca schimbi motorul, schimbi si cutia de viteze.
      Pai toata transmisia o schimbi.Oare unde se gaseste un motor de Clio RS si la ce pret?
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
        Pai toata transmisia o schimbi.Oare unde se gaseste un motor de Clio RS si la ce pret?
        O masina intreaga o gasesti pana in 4000 de euro. Fabricatie 2000-2001, aer conditionat si alte alea. Asta se intampla in Germania. Deci banuiesc ca tot acolo s-ar putea gasi si un motor la nu mai mult de 1000 euro sau hai 1500 cu tot cu cutie de viteze. Eu unul pentru asta strang bani.

Comment

S-ar putea sa se produca Logan S2000 (2.0L 16V/150cp) din septembrie 2007.
          Vise.
          Logan-ul e masina de familie.
          http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Originally posted by drone
            Vise.
            Logan-ul e masina de familie.
            1. De ce exista Logan Cup la noi si nu numai? Mai ales ca azi ma uitam pe Youtube si vedeam cum birjalesc rusii Loganul la raliu.
            2. De ce in Germania s-a modificat Loganul si s-a pus motorul Renault de 2L?
            etc etc.

Raspuns: E o masina ieftina, o masina care pot mai multi sa isi permita sa o modifice, o masina care face motorsportul sa fie mai aproape de cei pasionati
            de asa ceva si la un pret rezonabil.

3.Visele, se zice ca devin realitate. Sa vedem daca reusesc pana la anul.

Comment

loganul de 2l 150 cp se va fabrica in serie .. dar inca nu se stie exact pretul acestuia si data cand va fi lansat .. din ce am inteles de la cineva de la uzina de la pitesti ... lansarea lui va fi in cel de al doilea trimestru din 2008, si masina va costa cel putin 15.000 euro, va fi full si fara alte optionale ... si se poate k o sa fie serie limitata
              1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Poate ai pile la frantuzi si iti dezvaluie tie mai multe.
                Mi-ar placea sa ai dreptate.
                http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

trebuie sa scoata modelul de serie pt a putea inscrie masina in nush ce campionat ...
                  1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

daca ar iesi serie limitata eu as cumpara unul
                    dar nu prea cred pentru ca ar avea nevoie de frane ventilate,discuri spate,motorul ar fi mai scump(2l) si automat are nevoie de alta cutie si planetare

Comment

new picture Dacia Logan 2.0 RS Von Guido Naumann Was passiert, wenn der Motorsportchef von Renault Deutschland, Bernd Hütter, die enge technische Verwandtschaft von Renault Clio und Dacia Logan schamlos ausnutzt? Es entsteht ein Dacia Logan mit Clio-Technik. Aber nicht irgendwelche Clio-Komponenten. Nein, Bernd Hütter verbaute feinstes Material aus dem Cup-Clio. Serienmäßig leistet dieser Clio-Vierzylinder 179 PS, mit Sportluftfilter und Sportauspuff bringt es der Treibsatz nun auf etwa 200 PS. Der neue Motor treibt den Stufenheck-Kleinwagen auf eine Höchstgeschwindigkleit von etwa 210 km/h. Damit geht es auf der Nordschleife zügig voran, eine Rundenzeit von unter neun Minuten ist auf jeden Fall drin. Neben dem Motor ersetzten die Techniker auch das Getriebe: Das sequenzielle Sechsgang-Getriebe spendete ebenfalls ein Cup-Clio. Die Innenausstattung wurde mit Recaro-Schalensitzen, einem kleinen Sportlenkrad von Sparco und mit einer Schaltanzeige aus dem Renault Spider Cup an den neuen Einsatzzweck angepasst. Diese Kombination macht Spaß und eignet sich sogar dafür, auf der Nordschleife die Porsches zu ärgern. Allerdings bleibt der rasante Logan erst einmal ein Einzelstück mit einem Wert von ca. 43.000 Euro daca intelegeti
                      Attached Files
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

Adica Loganul asta e 43.000 de euro?
                        De banii astia imi iau Clasa E cu o gramada de optiuni pe el si motor mai puternic de 179 CP.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Adica Loganul asta e 43.000 de euro?
                          De banii astia imi iau Clasa E cu o gramada de optiuni pe el si motor mai puternic de 179 CP.
                          cam asa ar fi din cate am inteles eu)))
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

asta nu e modelul de serie ... asta e model de logan pt nush ce campionat din germania ... in primu rand modelul de serie o sa aibe alte bari +praguri ... si o sa coste in jur de 20.000 euro ... asta ce vedeti aici e de mult si e model la comanda facut de nush ce firma din germania
                            1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

ite-ul revistei germane Auto Bild a publicat un articol exploziv, având ca subiect Dacia Logan 2,0 RS de 200 CP. Nu este vorba de o versiune de rally, ci de o maşină de serie "îmbogăţită" cu elemente de la Clio Sport. Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor.

Motorul care echipează versiunea de serie Clio Sport dezvoltă o putere de 179 CP. Pentru a-i ridica puterea la aproape 200 CP au fost montate un filtru de aer şi un sistem de evacuare sport. Pe lângă propulsor, inginerii au mai înlocuit şi cutia de viteze cu una secvenţială cu şase trepte, de asemenea împrumutată de pe Clio Sport. Graţie acestor modificări, Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h!

Deocamdată, Dacia Logan 2,0 RS este un unicat, iar valoarea totală a maşinii se ridică la 43.000 de euro.
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by bodyn
                                ite-ul revistei germane Auto Bild a publicat un articol exploziv, având ca subiect Dacia Logan 2,0 RS de 200 CP. Nu este vorba de o versiune de rally, ci de o maşină de serie "îmbogăţită" cu elemente de la Clio Sport. Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor.

Motorul care echipează versiunea de serie Clio Sport dezvoltă o putere de 179 CP. Pentru a-i ridica puterea la aproape 200 CP au fost montate un filtru de aer şi un sistem de evacuare sport. Pe lângă propulsor, inginerii au mai înlocuit şi cutia de viteze cu una secvenţială cu şase trepte, de asemenea împrumutată de pe Clio Sport. Graţie acestor modificări, Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h!

Deocamdată, Dacia Logan 2,0 RS este un unicat, iar valoarea totală a maşinii se ridică la 43.000 de euro.

am citit si eu asta pe site'ul de la promotor ... deci daca masina se va fabrica in serie va costa sigur mult mai putin ....
                                1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google