If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da clar 43.000 pentru ca e unicat fara precedent si sa lucrat mult la ea probabil.
una de serie ar trebui sa fie sub 20.000e.
cred ca demareaza bine daca merge doar 210km/h.viteza asta o prinde si prestige 16v.
probabil suta o ia in vreo 6 sec.
fratilor citesc aici si ma mir ce ideei au unii in cap.....asta nu e nici un model ce o sa-l vedeti cre-odata in serie, stati linistiti ca dacia nu e inca in situatia sa produca asa ceva....maina asta costa ata pt ca dupa cum vedeti a fost facuta pt circuit, cutia d viteze e foarte scumpa, deasemenea vad acolo si multa fibra de carbon care nu e nici ea foarte ieftina plus sistemul de franare care e si el modificat si alte ranforsari la caroserie daca calculati si vaganditi ca probabil toate modificarile sunt facute in premiera, deci sunt unicate........si ca sa va convingeti uitativa care e pretul unor masini de curse preparate de adac......o sa vedeti ca depasesc cu mult pretul loganului
Daci nu cred ca o sa scoata nici odata masinii cu care sa te pui la intrecere cu masinile SPORT gen BMW .... Daca ar scoate ceva puternic cu adevarat nu ar mai cumpara loganul si nea mitica de al 2 .... 99% vor scoate ceva peste motorul 16 in 16v ... pentru ca tineretul cere ceva mai puternic .... un 1,7 / 1,8 diesel ar fi un real succes ! Sunt curios ce motor vor scoate pentru MCV .... care ,din auzite de la TV ... vor scoate cat mai curand un diesel peste peste 100cp si unul pe benzina mai puternic ! Numai bine
Vad ca au succes astia de la dacia cu loganele, nu sunt rele si la pretu asta...ar fi ok sa scoata si cu ceva motorizari mai nervoase, sa vdm,sti cum se zice, speranta moare ultima...
1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Probabil ca unii se plang de consumul mare de pe motoarele de 1.4 .. si 1.6 (16v) is curios cum va fii 2.0 )
Uitasem sa precizez
Deocamdată, Dacia Logan 2,0 RS este un unicat, iar valoarea totală a maşinii se ridică la 43.000 de euro.
maine ma duc sa imi cumpar )
Daca as avea 43.000 de euro la dealer BMW m-as opri.
Dece bmw si nu loganu asta ? Sa stai in curu lu unu cu passat la 180 km/h si porma sa-l mai si depasesti , e o senzatia greu de exprimat mai ales ca se oftica ala tot ca vezi tu doamne l-a depasit un logan.
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Dap e mortal acest logan...daca as avea banii astia l-as lua ...ganditiva ca SGM a facut istorie in romania si nu cred ca se va uita vreodata de masina aia ....
De acord cu @dannyel87 SGM a fost o masina super sa nu uitam cum ii lasa la liniute pe cei cu BMW, AUDI si multe alte masini cu traditie mai importanta pacat ca nu mai exista.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment