98 s-a ajuns la cristi usb ...
Tuning motor 1.4/1.6 8v/1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by cos_min_i View Post98 s-a ajuns la cristi usb ...
Pe clubclio scria ca prima a avut-o pe 286 grade apoi alta mai agresiva cand a scos 117cp la 8100rpm si a cedat motorul.
Cea de 255 cand a avut-o?
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Post98 s-a ajuns la cristi usb ...
userul meu e cristi UBS
@alin....
o sa postez cand ajung acasa si am acces la toate fisele dyno ce s-a intamplat cu masina mea.
la cea cu 117cp....a fost o setare sa o numesc a dyno-ului....din poze se intelege mai usor.Last edited by cristiubs; 9 January 2012, 17:06.
Comment
-
-
Originally posted by cristiubs View Postba....USB e ala de la calculator)
userul meu e cristi UBS
@alin....
o sa postez cand ajung acasa si am acces la toate fisele dyno ce s-a intamplat cu masina mea.
la cea cu 117cp....a fost o setare sa o numesc a dyno-ului....din poze se intelege mai usor.
Astept cu interes fisele sa vada si ochiu meu curba de cuplu.
Comment
-
Ai uitat de fise sau s-a virusat calculatorul?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
NU se potriveste chiulasa de k4m pe k7m ......ca altfel nu se mai gaseau chiulase de 16v pe piata
E mai simplu sa iti cauti un k4m intreg si scapi de probleme
Ps : ce mai zice masina , in ce stare mai e ?Attached Filessigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
sorine, am vrut eu sa fac conversia, iar cei de la renault mi-au zis ca nu merge. difera doua prinderi la chiulasa si returul de ulei catre carter.
razvane, K denota tipul blocului motor, (deci teoretic, e acelas ibloc pt ambele). 7 si 4 denota tipul chiulasei (ohc sau dohc), iar m si j reprezinta capacitatea (j=1400cc, m=1600cc) de aici sperantele desarte ca s-ar potrivi "crucis" piesele de pe un motor pe altul. in realitate, k de la k7m e diferit de k de la k4mDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment