If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
despre remapare la 16v ce parere aveti? eu am gasit multe pareri si inca nu m-am decis daca ajuta la ceva...
Despre fisele de bujii sport de pe daciashop ce parere aveti? Ce se imbunatateste folosiind aceste fise? despre magnecor e vorba....
depinde unde faci remaparea. dupa ce am remapat-o ma baea un 16v stock de ma capia
fisele sport or fi bune...doar ca nu prea ai unde sa le pui la 16v....pentru ca nu are fise.
La 16v, o modificare care cu siguranta il va face sa traga mai bine, si ieftina.. este un traseu de evacuare cu diametru 50mm si fara catalizator + toba sport. Apoi as pune admisie Dbilas... vorbesc in calitate de nebun.
Eu aveam in cap intr-o vreme sa trec pe 16v si sa aplic reteta evacuare+CatCams+Dbilas(aici il copiam pe VRN)+chiulasa "aranjata"+DimSport insa toata distractia ma costa mai mult decat un Clio RS din UK iar rezultatul in cel mai bun caz era 135cp +/-.
daca vroiai sa faci o treaba, luai chiuloasa cu distributie variabila, care da 130 de cai de fabrica. evident, cu computerul aferent. fara dbilas si nebunii
Razvane, vrei sa spui ca trebuia sa-si ia un motor de 130 PS cu totul. Motorul ala nu are doar alta chiulasa si alt calculator... Are ale pistoane, biele si multe altele. E un filmulet pe youtube care prezinta motorul ala.
da cu virgula 130 cai... dar ce sa zici si tu )
Da pe motorul de pe twingo RS care n-are nicio treaba cu astalalalt.
Ala cu vvt are 110 sau 115 cp...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Daca tie nu ti-a mers asta nu inseamna ca nu ii merge si lui.
Eu mor pe tine cand dai sfaturi aiurea, ca sunt bani aruncati degeaba etc asta doar ca nu ti-a mers tie bine.
Iti dau un exemplu:
eu vs 16v cu gpl stock, aproape 2 masini in favoarea mea.Dupa soft sta la aripa mea din spate.
Si alt 16v softat care lafel a castigat cam o lungime de masina in favoarea lui dupa soft.
Sau e placeboo?
Cand vad comentarii d-astea aruncate cu prastia de catre uni dintre voi imi vine sa ma deconectez de la internet).
Vrn are soft si mergea ok masina ... E dupa noroc ....daca nu vrei sa ii faci soft ai putea sa ii muti limitarea putin mai sus astfel o poti duce pana la 6500 fara probleme .... Fulia aia e blana daca sti ce sa faci cu ea. PS:Nu mai da din casa
Era diferenta spre bine fata de softul stock.
Eu stiu multe 16v softate la noi, si toate merg mai bine decat mergeau cu stock.Diferenta sesizabila pe 400m inainte si dupa.Sau crezi ca i-am lasat eu sa stea mai aproape de mine sau sa ma bata dupa ce si-au facut soft?
Si cu asta inchei subiectul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment