Tuning motor 1.4/1.6 8v/1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probbail aveam si culbutorii putin dereglati.....oricum acuma nu se mai aude ca un motor de logan......efectiv zboara in ture si ii place sa stea acolo. imi pare rau de gaz, ca am talpa cam grea de azi dimineata...2 pers si bagaj merge cum mergea stock goala complet. sa fie vreo 10 cai toti...asta pe benzina.

Comment

• Salutare. Explica-mi si mie te rog ce modificari ai adus masinii caci nu prea am inteles(eventual pe privat daca nu se poate aici).

Comment

• diferentele de compresie sunt din cauza aparatului , din cauza incarcarii bateriei etc etc .
        Conteaza daca motorul era cald , daca motorul era rece ,daca motorul era caldut...
        Eu stiu ca testul se face cu masina calda.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @razvanamza - cand ai prima cumparatura stabilita ? Pana atunci viseaza filcor

Comment

• nu am stabilit niciuna. ce-i drept, fata de 1.6 remapat inca e cam departe, desi rulam pe gaz cand am facut testul. am reusit, pe benzina, cam 2 masini la golf4 break tdi 90cp.

Comment

• Si totusi, dupa victimele alea sa-mi spui cum o sa stai cu 1.4 full + gaz).
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aranjam ceva ba3tzii ?

chiar asa mult se simte planarea chiuloasei ?

Comment

• eu zic ca s-a cunoscut aproape cat remaparea (adica inca vreo 6 caluti). clar nu am cat 1.6 stock inca, dar ma apropii, cel putin la cuplu. e cam greu sa compar acum, fiindca am si catrafuse dupa mine, si portbagaju'plin, si instalatia de gaz suplimentara (macar vreo 30-40kg.) corect ar fi sa gasim1.4 gpl stock, sa ne dam si pe benzina si pe gaz, dar logan stock in LCB aproape nu mai exista, d-apai gazar...

Comment

• da pana la urma cat ai luat din chiuloasa ?

Comment

• Mi se pare absurd ce ai facut tu ... In loc sa incerci sa cauti problema sa traga masina in mintile ei, te-ai apucat sa faci modificari. Ai luat 1mm din chiuloasa si acum vrei sa vezi cum stai langa o masina stock ?

Luai 3..4 masini de la 1.4 remapat (si tu erai tot remapat) si acum spui ca trage aproape cat 1.6+ ca atunci nu aveai gpl.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                        corect ar fi sa gasim1.4 gpl stock, sa ne dam si pe benzina si pe gaz,
                        Incearca sa fii explicit te rog. Ai facut x,y,z modificari, costuri si rezultatul este....
                        Astfe nu vad rostul, stau cateva zile cu masina in service (cu 90% sanse sa o revad dupa 1 luna), platesc bine si castig 6 cai frumosi!
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_ryd...ko-t16030.html

Comment

• da cine te-a pus pe tine sa iti faci ceva ,nu te obliga nimeni nimic.
                          6 cai castig e foarte mare castigul ...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sincer ar trebui sa iti raspunda cum ai raspuns si tu lui FOF sau lui CGK despre modificarile tale la masina?

A planat chiuloasa cu 1mm, si-a pus gaz si are remapare.

Comment

• si ce-are? )
                              daca omul e multumit de modificare ...inseamna ca a meritat .

Comment

• Chiulasa te ajuta doar jos in ture.ATAT.
                                E buna in oras, la liniute nu stiu ce avantaj ai cu chiulasa comprimata.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google