Tuning motor 1.4/1.6 8v/1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Traiasca softurile de Mioveni!

Ce e cu fulia aia? Pentru MPI?

Gogaie tu oricum vrei altceva.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nu nu...e pentru diesel fulia aia...decu NU merge la mpi...NU incercati

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Stati linistiti vreti sa indoiti supapele cu " roata " aia ...aia nu e pentru invatacei
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• In plus, nici softurile pe care le fac nu sunt aceleasi de ani de zile. Mai fac schimbari atunci cand vad ca cineva este nemultumit sau in functie de masina. ;)

De exemplu, la 1.4i remapat recent nu o sa gasesti acelasi soft ca si acum 2-3 luni.
          Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
          www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• si ce vom gasi diferit?

Comment

• Buna intrebare. De ce nu se face un abonament de update la imbunatatiri sau contra unei sume modice sa beneficez si eu de acelasi soft dar imbunatatit.

Comment

• am si eu o intrebare... in cluj stie cineva unde as putea sa resoftez loganul meu? 1.4 spray inflamabil.... va multumesc

Comment

• daca vrei cu adevarat o remapare foarte buna.....iti recomand din suflet jante pe 15 usoare si anvelope 195\50\15 ideal si astea cat mai usoare si sa vezi atunci alta masina....credema ca stiu ce zic

Comment

• stii ce pret e o remapare si ce pret e un set de jante cu anvelope bune? Si te rog sa ne crezi ca si cu remapare e alta masina.

Comment

• jantele usoare sunt 500 lei ats cup 5,4 kg
                      remaparea 150 lei
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• si un corp clapeta marit se va simti bine de tot, mai ales pentru mersul prin oras. trage bine de jos.

Comment

• preturile nu le stiu ca eu sunt mai de la tara....cu remapare o faci cel putin porsche

Comment

• Dintre toate modificarile astea ieftine gen soft, clapeta, serpi...cel mai mult se simt rotile mici.
                            Poate cat toate alea de mai sus adunate si inmultite cu 2

Comment

• va salut. tocmai mi-am facut un tuning la motor 1.4 de la 75 la 87 cp
                              ok, e bun la viteza mare/depasiri dar la demaraj/plecare in"tromba" ce as putea sa fac?

acum cativa ani aveam un prieten cu logan, fara nici o modifiare majora doar ca nu mai stiu exact, el mi-a spus ca a schimbat bujiile cu unele mai mari sau asa ceva/

stiti de asa ceva? sau cum as putea sa demarez mai bine cu loganul?
                              mai intai cu ,costuri mici apoi cred ca voi trece si la arcuri+amortizoare sport

mersi!

Comment

• probabil bujii iridium si fise sport. Nu stiu cat te pot ajuta astea, dar ceva este...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google