Deci pe remapare ai dat 150ron pe toba cat? Are silencer ca altfel cred ca sunt probleme cu politia?
Tuning motor 1.4/1.6 8v/1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by csebalyn View PostHai sa incep eu. am bagat 150ron in resoftare si-am castigat 8-9 cai nemasurati. plus o toba sparta sa tot fie 9 cai curati ca lacrima. chiar se simte modificarea softului la 1.6mpi. te tii fara probleme de 1.6_16v stock.
altii cu modificari mai multe, va rog continuati....
Care e faza cu toba sparta?
I-ai scos sitele?
Comment
-
Am zis toba sparta, nu toba sport. spargerea tobei o puteti face gratis in vadul din cheile rametului (cunoscatorii stiu ei care vad) sau pe orice drum forestier cu bolovani ascutiti. toata smecheria e sa nimeriti cu toba pe varful bolovanului eu am "tunat-o" fara intentie, dar noul sound, mai ales in frana de motor, era ok.
apropo, e de preferat sa spargeti toba mica, din mijloc, de dupa catalizator, efectul e mai puternic decat in cazul tobei finale.
daca va reuseste taietura in toba, nu aveti probleme cu politia. eu un an jumate n-am avut nici o problema.
ii las acum pe cei cu modificari serioase sa-si prezinte lucrarile...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Erau intr-o vreme axe cu came pentru Logan de la Pipercross.Am inteles ca erau cam inutile la vremea respectiva pentru ca inca nu se dezvoltase un soft ca sa faca diferenta.
Are cineva montat pe masina kitul acela sau vre-un kit de axa cu came.
Stie cineva mai multe detalii?EX : + =
Comment
-
Nu se merita. N-ai carburatie si ecu nu stie cum sa lucreze cu suprapresiunea din galeria de admisie, cand el vrea vacuum castigul e nesemnificativ si ala eventual la turatii joase. Plus ca o asemenea turbina, ca sa produca presiune, consuma aproape toti acei presupusi cai castigati.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostAm gasit pe un alt sait , turbina electrica ce parere aveti(Era 130 euro) , cica mergea montat pe orce masina fara alte modificari....Aveti ideie se merita etc.?
Comment
-
Am vazut un 1.4 care a luat 0.8 mm din chiulasa,si alte rapoarte la cutie...Pana in 140-150 tragea spectacol...Apoi se plafona rau de totPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment