Tuning motor 1.4/1.6 8v/1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci pe remapare ai dat 150ron pe toba cat? Are silencer ca altfel cred ca sunt probleme cu politia?

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
      Hai sa incep eu. am bagat 150ron in resoftare si-am castigat 8-9 cai nemasurati. plus o toba sparta sa tot fie 9 cai curati ca lacrima. chiar se simte modificarea softului la 1.6mpi. te tii fara probleme de 1.6_16v stock.
      altii cu modificari mai multe, va rog continuati....
      Am dat 100 ROn la resoftare...
      Care e faza cu toba sparta?
      I-ai scos sitele?

Comment

Am zis toba sparta, nu toba sport. spargerea tobei o puteti face gratis in vadul din cheile rametului (cunoscatorii stiu ei care vad) sau pe orice drum forestier cu bolovani ascutiti. toata smecheria e sa nimeriti cu toba pe varful bolovanului eu am "tunat-o" fara intentie, dar noul sound, mai ales in frana de motor, era ok.
        apropo, e de preferat sa spargeti toba mica, din mijloc, de dupa catalizator, efectul e mai puternic decat in cazul tobei finale.
        daca va reuseste taietura in toba, nu aveti probleme cu politia. eu un an jumate n-am avut nici o problema.
        ii las acum pe cei cu modificari serioase sa-si prezinte lucrarile...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ptr cine e interesat sunt filtre K&N ptr Logan

1.6 16v >>LINK<<

1.5 diesel >>LINK<<

Comment

Erau intr-o vreme axe cu came pentru Logan de la Pipercross.Am inteles ca erau cam inutile la vremea respectiva pentru ca inca nu se dezvoltase un soft ca sa faca diferenta.
            Are cineva montat pe masina kitul acela sau vre-un kit de axa cu came.
            Stie cineva mai multe detalii?
            EX : + =

Comment

Am gasit pe un alt sait , turbina electrica ce parere aveti(Era 130 euro) , cica mergea montat pe orce masina fara alte modificari....Aveti ideie se merita etc.?
              sigpic

Comment

Nu se merita. N-ai carburatie si ecu nu stie cum sa lucreze cu suprapresiunea din galeria de admisie, cand el vrea vacuum castigul e nesemnificativ si ala eventual la turatii joase. Plus ca o asemenea turbina, ca sa produca presiune, consuma aproape toti acei presupusi cai castigati.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Da asa este am mai auzit treaba asta .Nu se renteaza.
                  EX : + =

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                    Am gasit pe un alt sait , turbina electrica ce parere aveti(Era 130 euro) , cica mergea montat pe orce masina fara alte modificari....Aveti ideie se merita etc.?
                    Turbina la 130 euro ) e de jucarie Pai o turbina nu are cum sa coste atat de putin iti dai seama si tu...Ala e un simplu motoras electric probabil .

Comment

Am vorbit ieri cu cineva care si ducea la un service sa ia din chiuloasa la un sandero de 1.6. Cam cat ar putea castiga din punct de vedere al puterii. Are efecte negative acesta operatiune de compresare a motorului?

Comment

Comprimare
                        o sa mearga ceva mai bine si accelereaza mai bine...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si se strica mai repede

Comment

Este cineva pe forum care a facut aceasta operatie de comprimare

Comment

Am vazut un 1.4 care a luat 0.8 mm din chiulasa,si alte rapoarte la cutie...Pana in 140-150 tragea spectacol...Apoi se plafona rau de tot
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asta cica ar fi luat putin peste 1mm insa doar atat a modificat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google