If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"off topic"
aici cred ca mere incarcat...doar ca dureaza pana il incarca el !
"on topic"
in treptele 1-2-3 cred ca merge loganul pentru ca are o greutate mai mica,din 3-4 deja incepe sa isi piarda din putere...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
dap pina la 150 e ok ,dupa aceea pierzi putere
acum am vazut si eu filmul lui siadmet,asa am patit si eu cu pasat 101 caluti turbo diesel
dupa 150 km/h a inceput sa ma ia
dap pina la 150 e ok ,dupa aceea pierzi putere
acum am vazut si eu filmul lui siadmet,asa am patit si eu cu pasat 101 caluti turbo diesel
dupa 150 km/h a inceput sa ma ia
Ia sa vedem si noi filmultetu,cu Siadimet n-am vazut...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ia sa vedem si noi filmultetu,cu Siadimet n-am vazut...
cu pasatul nu am filmat,dar am vazut ca te ai uitat la my ride cind ma jucam in curul bmw ului
oricum cu calculatorul sport limitarea nu mai este la 5800 ci undeva pe la 6500 6600
m-am uitat la filmulet,in a 2a ai prins aproape 100,cam la fel si la mine se duce a 2a pana taie injectia..undeva aproape de 7000rpm
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment