Distantiere roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=man_freaks;524116]te rog frumos imi arati si mie niste poze? intra pe man_freaks sa vorbim plsssssssssss -

Originally posted by man_freaks View Post
    te rog frumos imi arati si mie niste poze? intra pe man_freaks sa vorbim plsssssssssss - scapi presiune? Exista si in romana un corespondent!!!.

arata-ne si noua cum se vede te rugam vrem si noi poze.

Si eu te rog sa maltratezi limba romana. Daca ai ceva de vorbit, fa-o in privat nu pe un topic. Acum invati, next time worm!
    MARE B.............. OIER MARE CARACTER DOMNUL CORECTITUDINE.
    Last edited by man_freaks; 24 February 2010, 11:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pentru FASTFURIOUS,daca ai distantiere doar pe spate,masina sta chiar prost pe viraje.am facut si eu testul asta cu distantiere de 20 mm si am fost deceptionat.dar la 20 mm fata si 20 mm spate lucrurile stau cu totul altfel.crede-ma,vorbesc din experienta.acum depinde si ce roti ai.

Comment

@man_freaks-poze gasesti la postul 58 , pagina anterioara ..citeste de la capat un thread daca esti interesat ...

Domul "pruteanu" vad ca nu prea esti de acord cu nimic ...

Comment

Eu am jante de aliaj .. teoretic ar merg sa pun distantiere nu ??
          Si inca o intrebare .. e greu de montat ?? .. adica as putea sa le montez la o vulcanizare ?
          Si da-mi si mie un pret sau o litsa de preturi plz..

P.S. : Pe masina ta arata super !!
          Last edited by MihaitzaMCV; 25 February 2010, 17:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cu siguranta ca poti sa le montezi atata timp cat ai un cric si o cheie de roti si mai mult de atat daca ai schimbat vreo roata ..cu restul ai PM

Comment

Daca pun distantiere de 20 mm pe jante de tabla si suspensie de origine castig ceva la capitolul stabilitate? Sau e doar aspect(care nu ma intereseaza)?

Comment

e logic ca ai un plus la stabilitate.
                maresti ecartamentul intre roti.

Comment

si la design o sa dea bine, dar trebuie sa schimbi si prezoanele...
                  Nu-i bai...

Comment

Originally posted by crull View Post
                    Daca pun distantiere de 20 mm pe jante de tabla si suspensie de origine castig ceva la capitolul stabilitate? Sau e doar aspect(care nu ma intereseaza)?
                    Asa am avut eu, dar din cauza foamei le-am vandut.
                    Castigi clar la stabilitate pe viraje si la vant tare lateral nu mai e aceeasi senzatie ca te muta pe banda cealalta.

PS: si chiar daca nu te intereseaza, arata si mai bine cu rotile mai la linia aripilor, o face mai ''masiva''

Comment

daca pun distantiere de 20 mm la roti imi afecteaza rulmentii, directia, pivotii si tot ce tine de directie?
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

evident , durata de viata va fi mai scurta cu distantiere pentru trenul de rulare.
                        dar nu te gandii ca pica maine...

Comment

pe suspensie stock castiga de rupe cu distantiere. maresti bratul fortei, dar forta reactiva a arcului ramanand aceeasi nu se comprima mai mult suspensia? vorbesc din prisma catorva incercari cu cronometrul, care mi-a contrazis teoria stabilitatii marite doar prin adaugarea de distantiere. puntea fata, cel putin, pe viraje, mai usor "descarca" interiorul decat stock. cu alte arcuri, treaba se schimba substantial. pe incercate
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu stiu ce ai cronometrat Seba.
                            Eu am negociat aceleasi viraje cu si fara disntatiere.
                            Clar am putut rula cu viteza mai mare cu distantiere.
                            Dupa mult timp de mers cu distantiere, chiar aveam probleme pe viraje, in sensul ca-mi scartaiau rotile mai la foecare viraj luat mai in forta, atunci am realizat second time ca e mai nasol fara distantiare pe viraje.
                            Cred ca distantiere compenseaza mai mult faptul ca se maraeste bratul si arcul se comprima mai mult.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                              Uitati ce s-a intamplat la mine de la distantiere.
                              acolo nu e neaparat de la distantiere, pentru ca eu am cam la fel, in mare parte si am roti stok

ps: stiu ca e vechi threadul dar nu vreau sa se lase impresia gresita

pps: am jante de tabla
                              Last edited by Tudor; 3 December 2010, 19:21.
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

am incercat pe un peugeot 205 distantiere pe suspensia de fabrica si a fost un mic dezastru. inclinarea caroseriei a crescut, iar roata fata de pe interior scartaia mai puternic. in schimb spatele s-a stabilizat. poate de aia zici tu ca simti diferenta, ai trecut de pe putin-subvirator pe mai mult subvirator. pejo-ul ala in schimb, a devenit sub-virator grupa mare. trecand prin chestia asta, la logan nici n-am incercat distantiere pana n-am schimbat arcurile.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google