Vreau sa-mi pun niste distantiere pe spate de 1 cm si nu stiu din ce material sa le fac.....Am un prieten care si-a facut de 0.5 din nu stiu ca material....si a zis ca daca vreau m-ar ajunge cam 80 lei....dar eu posibilitatea sa le fac din polimer fara nici un ban....acuma cine imi poate spune daca e bun materialul?....unde la fac eu baietii fac roti dintate din polimer si eu cred ca sunt destul de rezitente pentru asa ceva mai ales ca acolo nu e frecare.....dar am zis sa va intreb si pe voi sa vad daca stie cineva mai bine cat de rezistente sunt
Distantiere roti
Collapse
X
-
-
Originally posted by Sp!ke View PostFaci cum vrei!. Eu ti-am spus ce pierzi.
Dar pe mine ma interesa mai mult de materialul asta de polimer...daca e destul de rezistent pentu distantiereLast edited by RADU_LYN; 10 February 2008, 19:01.
Comment
-
mai bine iti iei distantiere de la cei care au omologare sa fabrice asa ceva (momo, eibach, evo corse, etc) Te joci cu viata aici, doamne fereste sa crape vreuna in mers, la vreo curba... In plus, daca le confectionezi artizanal, trebuie sa stii ca centrarea este un element cheie, nu le faci centrate, adio articulatii, adio masina
Comment
-
Eu am avut distantiere si mi-a facut varza pasajul rotii spate,in dreptul usii,a sarit vopseaua de la pietrele aruncate de roti, cu toate ca am aparatori de noroi,rotile ies mult in afara liniei masinii in partea de jos.O sa pun poze sa vedeti ce s-a intamplat.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Ce spune-ti de astea?
Comment
Comment