Distantiere roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cu jantele stoc cred ca intra distantiere de 40 pe spate, eu am masurat cu rigla la a mea si erau peste 4 cm intre cel mai iesit in afara punct al cauciucului stoc si interiorul aripii spate. Problema e ca pe fata nu intra de 40mm, sunt cam 3cm intre cauciuc si buza interioara a aripii. Ar mai merge "storsi" 5mm daca se roluiesc aripile fata, dar nu merita, la distantier de 25mm sunt oricum sanse sa atinga roata in contra-aripa in partea din spate a rotii la bracaj maxim, mai ales cu arcuri sport.
    Safe ar fi 25mm fata/spate pentru jante stock. La 25mm pe janta recomand din tot sufletul flanse in locul distantierilor cu prezoane mai lungi. Sunt ceva mai scumpe dar si mai sigure. Masa in rotatie se mareste adaugand flansa/distantier iar bratul fortei cu care roata actioneaza asupra componentelor suspensiei se mareste. Nu cred ca afecteaza suspensia in mod deosebit, deoarece suspensia e facuta sa absoarba socuri, insa flansa/distantierul in sine va fi supus la stresuri destul de mari. Pentru cei care isi monteaza asa ceva, le-as recomanda din tot sufletul o echilibrare a rotilor inainte de operatiune si vizite ceva mai dese la atelierul de echilibrari dupa aceea.
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Distantiere de 40 pe jantele stoc am vazut cand a pus baiatul care mi-a pus mie ...40 si-a pus un taximetrist si nu-i atingeau in momentul virajului... doar daca exista denivelari in viraj care sa arunce roata pana la cursa finala a amortizorului ...

Recomand varianta din otel pentru spate (flansa - 8 gauri -4 trecere cu ajutorul carora se fixeaza flansa pe butuc si 4 in care se prinde roata de flansa) si distantiere fata cu 4 gauri de trecere din duraluminiu + prezoane mai lungi .

Nu incercati sa le faceti pe strung ..o sa bata ..doar pe masina cu comanda numerica !

Sustin ideea cu echilibratul inainte si dupa refacerea unghiurilor !

Comment

unde am putea gasi oferta aceea cu 3,5 mil setul?vreau si eu platesc bine si bonus.

Comment

distantiere? oare de ce va complicati colegilor, nu stati bine pe scaunelul vostru???
          Nu vad valoarea informationala a postului tau. Daca nu ai nimic de zis, nu o fa. Next time worn!
          Last edited by andy_x3m; 15 February 2010, 20:49.
          lipsa text

Comment

Originally posted by Bleizer View Post
            distantiere? oare de ce va complicati colegilor, nu stati bine pe scaunelul vostru???
            stam ffffffff bine dar nu toata lumea stie cu ce se mananca someria [soferia]
            este treaba noastra nu te stresa daca nu ne poti ajuta.multumiri.:

Comment

In sfarsit mi-am luat si eu distantiere.

Sparco, 20mm, pentru toate rotile, 550 lei de la coasta de est
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by dsign View Post
                In sfarsit mi-am luat si eu distantiere.

Sparco, 20mm, pentru toate rotile, 550 lei de la coasta de est
                ne pui si noua niste poze sa vedem cum arata masinuta.?multumim/

Comment

Folosesc de 2 ani flanse pe axa spate de 3.5 cm stanga +3.5 cm dreapta.
                  Sunt foarte multumit, nu am avut pana acum nici o problema.
                  Tin sa precizez ca sunt de productie germana(KW sau FK nu mai stiu exact)sunt atat de grele cat un pachet de tigari plin si m-au costat 150 Euro.
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

Originally posted by FastFurious View Post
                    Tin sa precizez ca sunt de productie germana(KW sau FK nu mai stiu exact)sunt atat de grele cat un pachet de tigari plin si m-au costat 150 Euro.
                    te rog frumos imi arati si mie niste poze? intra pe man_freaks sa vorbim plsssssssssss - scapi presiune? Exista si in romana un corespondent!!!.

Originally posted by FastFurious View Post
                    arata-ne si noua cum se vede te rugam vrem si noi poze.

Si eu te rog sa maltratezi limba romana. Daca ai ceva de vorbit, fa-o in privat nu pe un topic. Acum invati, next time worm!
                    Last edited by andy_x3m; 23 February 2010, 16:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poze cu distantierele pe masina gasiti aici : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1816
                      _

sigpic

Comment

nu conteaza de cine sunt facute..ideea ar fi sa fie facute din DURAL cel putin pentru fata , sa fie facute pe CNC ,nu de vre-un strungar torpilat si cel mai important sa se pastreze ecartamentul rotilor ... asa ca FastFurious daca ai doar pe spate si intri intr-o curba mai tare s-ar putea sa vezi cum iti fuge spatele ... eu am patit cand aveam doar pe spate 3 cm

Comment

pina acum am inteles, dar cine le face, cu cine luam legatura, un numar de telefon.
                          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Originally posted by cos_min_i View Post
                            nu conteaza de cine sunt facute..ideea ar fi sa fie facute din DURAL cel putin pentru fata , sa fie facute pe CNC ,nu de vre-un strungar torpilat si cel mai important sa se pastreze ecartamentul rotilor ... asa ca FastFurious daca ai doar pe spate si intri intr-o curba mai tare s-ar putea sa vezi cum iti fuge spatele ... eu am patit cand aveam doar pe spate 3 cm

Eu zic ca nu-i chiar asa.Conteaza foarte mult nu mult cine le face.
                            Am circulat inainte fara distantiere, iar de cand le-am pus comportamentul masinii pe viraje s-a imbunatatit foarte mult.
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

Cosmin are acces la CNC si face distantiere deosebite.
                              _

sigpic

Comment

mai puteti sa dati "quote" in loc de "post reply", sa ajunga topicul asta in 2-3 zile cat tot restul forumului? aici nu-i patrutuning. nu fiti lenesi sa derulati pana in josul paginii...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google