Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cer scuze daca sunt offtopic.
    As avea si eu o intrebare la voi: am vazut optiunile voastre, in legatura cu arcurile sport, si ma voi lua dupa voi, "asta cam peste o luna asa".
    Este neaparat nevoie ca in momentul in care ai pus arcurile sa pui si alt tip de amortizoare?
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• nu acest lucru este doar optional

Comment

• se recomanda sa schimbi si amotizoarele.

Comment

• cine recomanda asta lexdeejay???? eu din cate am citit pe aici...totul depinde de optiunile fiecaruia si de drumurile pe care le face cel mai des....daca vrei sa mai ai putin confort in masina pastrezi amortizoarele stock ......vedeti ca mai este un thread in care se discuta chestii referitoare la alegerea arcurilor si daca e bine cu sau fara amortizoare sport....
          0.9 tce SL plus

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
            da domnu intradevar weitec 149 versus h&r 150 sunt intradevar un pic mai scumpe 1 euro si diferenta intre ele sunt de la cer la pamint tu doar stii
            pretul lor de catalog este 150 euro,ala e pret de dealer,dar in magazin nu iei la banii aia,numa daca te descurci altfel.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Parca se zicea ca topaie putin numa cu arcuri.

Comment

• Spuneti-mi si mie va rog ce stiu sa faca arcurile H&R si nu stiu sa faca Eibach in afara de faptul ca micsoreaza garda cu 1cm mai mult. Eu mi-am pus in cap sa-mi iau eibach, de ce mi-as lua H&R, care ar fi avantajele acestora in detrimentul Eibach-urilor? Precizez ca nu vreau si amortizoare sport. Multumesc anticipat.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Eu iti recomand Eibach , coboara mai putin si in felu asta nu omori amortizoarele stock...
                  @virtualmansorin care sunt diferentele ,de la cer la pamant??
                  sigpic

Comment

• diferenta presupun ca e la duritatea materialului din care e facut . Eibach lasa mai putin inseamna ca sunt mai moi ca H&R -urile. Daca vrei ca sa ai doar stabilitate si sa se vada catusi de putin si nu vrei sa risti in privinta amortizoarelor stock ia-ti Eibach. Daca vrei sa o "trantesti " serios ia-ti H&R. consider ca e ok sa se puna si cateva poze cu masini care au stock, eibach ,h &r..
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• corect...materialul
                      Problema e ca daca se pun poze cu masinile... sa se specifice ce roti se pun...ca imi trantesc si eu un 205/45/15 si rashchetez cu ea pe jos )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ok..Eu sunt numai ochi si daca se mai poate cateva detalii, ceva de genu de cat timp sunt pe masina, probleme da sau nu, orice numai sa ajute. Multumesc!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Boooon :

Asadar, trebuie sa fiu clar inca de la inceput: masinile sunt benzinare si au cauciucuri stock.

prima poza - h&R
                          a doua poza - H&R
                          a traia poza - rosia are eibach si cea din spate este stock

Cred ca mai puteti trage niste concluzii

Numai bine
                          Attached Files
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Maine ajung in Timisoara in zona Padurea Verde, cine se ofera sa ma dea o tura cu arcuri sport

Comment

• Weitec 500lei cu tot cu transport de la LogTuning...cauciucuri stock
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• ajung in jur de ora 2 cred numai ca nu stiu cat stau.Merci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google