Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
    pretul lor de catalog este 150 euro,ala e pret de dealer,dar in magazin nu iei la banii aia,numa daca te descurci altfel.
    de la logtuning leam luat cu 150 de euroi cu factura iti arat factura daca vrei
    @golan man m-ma dat cu masina mea cu arcuri h&r si imediat cu masina lui xp cu arcuri cred ca eibach a avut si mergea ca o barca fata de a mea,de ce crezi ca cristixp sia pus dupa aceea arcuri h&r si telescoape bilstein numai de dragul artei,nu bre sta mai bine,nu doar bine ci mult mai bine cu h&r si credema ca eu nu miam menajat loganul defel
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Cred ca o sa merg pe Eibach totusi. Si mai am o nelamurire, cum e cu repozitionarea bucselor? Nu mai stiu unde am auzit expresia asta pe forum...
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• e o treaba super simpla . Cand se schimba arcurile i se zice lu nenea sa-ti slabeasca suruburile de la buscile fata si spate. Cand se lasa masina jos, trebuie sa se bage sub ea sa i le stranga. Si gata operatiunea
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Da nu stiu ce sa zic,cu Eibach nu am mers, am mers cu H&R+Blistein si intradevar e tranvai dar numai cu arcurile mele Weitec nu pot sa zica ca e chiar asa mare mare diferenta(si un am amortizoare) diferenta zic eu ca se face pe un circuit, pentru un mers normal de sportiv) sunt foarte bune....
          sigpic

Comment

• Cu tot respectul pentru ceilaltii cumparatori sau urmatori clienti ..... H&R cam Ruuulzzzzzzzz (mai ales cea a lui Laur) din ce se vede in pozele The Jock3r.....Arata bine rau ce sa mai...
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• asta e a mea..H&R.. alaturi..e Eibach

Ps. Posibil ca GGD sa aibe alt talon la masina (mai mic)
              Attached Files
              Last edited by Thejock3r; 31 January 2009, 02:59.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• arata bine 17" cu H&R am renuntat si eu la Eibach ptr H&R; urmeaza sa le montez
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• si tu "brutus" ? Vitriol..te asteptam in club man
                  sigpic

Comment

• Le multumesc pe aceasta cale lui Thejock3r si domnuluiK pentru amabilitatea de a ma da cate o tura cu masinile lor echipate cu H&R si respectiv,Eibach, ambele cu jante si anvelope stock. Cum spunea si Dl.K, cu Eibach fara amortizoare sport masina e cam barca, in schimb H&R cu amortizoare stock se tine super bine pe sosea.
                    Cosmine daca nu erai tu, probabil as fi luat Eibach dupa care le schimbam si luam H&R. Raman dator. ;)
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• De ce suntem aici man? Sa ne invatam , sa ne testam...sa ne ajutam ;) Numai bine ,
                      sigpic

Comment

• Oferta promotionala la arcurile HR si Weitec pentru membrii LOGAN Club.
                        HR costa 149 si Weitec 139 euro ,TVA inclus.
                        Detalii
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Salut Cristi

O intrebare: stii cumva cam cat este valabila oferta ?
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• habar n-am,acum am primit si eu preturile noi ...
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ce arcuri coboara cel mai mult garda la sol?cele de 45 mm sau cele de 30 mm?stie cineva cum se calculeaza?

Comment

• cele de 4,5

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google