Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok,merci.scuze acum am citit tot topicul...evident cele de 45mm.mai la vara ma bag la o suspensie sport.

Comment

• Thejock3r, ce dimensiuni au jantele si cauciucurile montate pe masina gri?

Comment

• 215/45/17 !
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cum pot sa fac si eu sa intru in posesia unor arcuri h&r??
          am vazut ca trebuie acolo pe site sa comanzi...cum?iti vine acasa?trebuie sa platesc cu card sau cum?
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• daca imi iau arcuri cu cat imi cobor masina cum merge cu amortizatoarele stock nu sunt probleme cu is la borduri mai mari de exemplu daca ma poate ajuta cineva cele de pe pilot cum sunt

Comment

• Depide de arcuri,h&r coboara 4,5 cm si eibach 3,5 cm.eu am h&r.

Comment

• pai si cum sunt la niste borduri mai mari un pic decat normal pai cum te simti cu ele ,si daca ai reamas cu amortizatoarele alea de serie cum ti-se pare cum te simti cu ele daca masina ii mai incarcata cu se simte mai bine ca si acuma sau mai rau?

Comment

• feresti cit poti bordurile daca pui arcuri sport in cazu in care un vrei sa iti rupi ceva la masina
                  Powered by LSS
                  http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• da dar eu unde lucru am o bordura cam mare putin peste normal si na mam gandit ca cele de 3,5 ar fii super dar cum sumt cu amortizatoarele cum sa fac pai acolo unde imi scrie aici nu imi da nici un nr de tel cu cine sa vb ?daca stii si comeditatea cum ramane

Comment

• stie cineva o marca buna de amortizoare sport

bai baieti vad ca nu a-ti mai intrat de mult pe forum
                      Last edited by cata_82-vfc; 29 June 2009, 22:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bilstein b8 iti trebuie pt logan...sunt foarte bune...destul de rigide...te cam zgaltaie...dar isi fac treaba foarte bine...mai ales cu arcuri H&R

Comment

• arcuri sport

salut vreu si eu sa mi pun arcuri sport si sa las aceleasi amortizoare,aveti idee mai koboara garda in cazul asta?

Comment

• Amortizoarele nu au nici o treaba cu garda la sol,arcurile sunt responsabile cu garda la sol.Deci poti pune linistit arcuri sport pe amortizoare stock.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                              asta e a mea..H&R.. alaturi..e Eibach

Ps. Posibil ca GGD sa aibe alt talon la masina (mai mic)

ce body kit are ggd???
                              si cine face body kit deasta??
                              DACIA - CJ 58 ARD

Comment

• daca de exemplu vrei so o cobori si mai mult,poti sa tai din arcuriile sport?afecteaza?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google