Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut....nu este recomandat sa tai din arcuri, mai ales din cele de fabrica pentru ca la denivelari risti sa atinga asfltul, am vazut cateva persoane care au taiat din arcuri sport dar numai mult de o spira, nu pot sa o recomand(nici ei nu recomanda asta)
    Din cate stiu eu producatorii recomanda sa se schimbe suspensia(arc, amortizor), nu stiu daca o fac pentru a vinde mai mult, dar eu tind sa cred ca stiu ce vorbesc

Si...., arcurile sport cresc uzura amortizoarelor stock(mai mult sau mai putin in functie de arc), lafel si amortizoarele sport pe arc stock
    Last edited by ardei4life; 17 August 2009, 04:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ma intereseaza ceva arcuri sport pt logan si anume h&r .. are cineva de vanzare ? second daca aveti careva
      Its just a car ...

Comment

• uite-o si pe tantosa mea furie blonda ce merita H&R sau altceva ia zi tu thejok3r?

:sofe5:
        sau mai bine sa al intreb pe cristi_xp ce zici domne?....cum fac sa imi trimiti si mie un set de arcuri?
        mentionez ca masina are arcuri si amortizoare stock,iar rotile sunt 205/50/16 sfaturiii ca ma ia amoremio
        masina vedere totala si masina vedere roata(sa nu radaeti ca are rugina la prag ca e made in romania si lenea din mine e cucoana mare )

Attached Files
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• ti-am raspuns pe thread la mine unde ai intrebat , daca mai vrei ceva detalii ... da-mi te rog pe PM
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Yo yo

Are cineva idee daca montezi arcurile sport mai reduce din consum? Ma gandeam ca o data cu scadera inaltimi ar trebui sa scada si rezistenta la inaintare
            sigpic

Comment

• nu pot sa iti spun sincer ... n-a testat nimeni asta, majoritatea ii interesa arcurile pentru stabilitate . Pentru consum redus n-a incercat nimeni .
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Azi e ultima zi a ofertei nu? :|
                sigpic

Comment

• da... trebuie sa vorbesc sa vad cum ramane pe viitor

Comment

• Originally posted by armadylo View Post
                    Are cineva idee daca montezi arcurile sport mai reduce din consum? Ma gandeam ca o data cu scadera inaltimi ar trebui sa scada si rezistenta la inaintare
                    scade doar garda la sol, suprafata frontala a masinii, aia in care loveste aerul ramane aceeasi. nu ti se turteste acoperisul daca pui arcuri sport sper ca ai inteles aluzia...nu prea scade consumul. eu, cel putin, n-am observat...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• am si eu o intrebare pt. cei care au Arcuri sport Weitec de la Cristi sau Eibach Pro Kit, + amortizoare stock.
                      Cum se comporta masina pe drumurile patriei, in termeni populari "topaie" mai rau decat stock ( arcuri si amortizoare echipare serie) ?

Ps: nu am pretentii cu arcuri sport sa atac cine stie ce viraje ... sa ma cred
                      KEN BLOCK , doar sa mai cobor putin Frigiderul - 3.5cm, si sa imi scada putin distanta din aripa si anvelopa.
                      Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

• oricare dintre ele sunt ok ... weitecul este un pic mai ieftin , din cate am inteles se mentine oferta cu 5 mil setul ,eibachul este o idee mai scump

Comment

• Afla te rog pana cand ramane valabila, sa pot sa strang banii
                          sigpic

Comment

• Si pe mine ma intereseaza un set de arcuri Weitech sau Eibach.

Care sunt diferentele dintre aceste seturi de arcuri sport?
                            Merita diferenta de pret pana la Eibach? (117 euro weitech fata de 149 euro eibach - n-am gasit mai ieftin)

Comment

• eibach coboara 3.5 cm , weitec coboara 3 cm ... restul rog sa citesti impresii

Comment

• Nu
                                Asta stiam deja... voiam sa aflu mai multe pareri - daca cineva a avut Weitec si a trecut pe Eibach etc..
                                Am vazut pe forum unii care au avut Eibach si au trecut pe H&R si invers... sau de la Weitec la H&R.

Eu voiam doar sa stiu daca merita cativa RON (vreo 150) in plus pentru Eibach fata de Weitec - am gasit unele informatii ca ar fi mai rigida cu Eibach - dar nu prea mult - asa o fi, sau nu? Sau cu ambele arcuri masina inca e barca?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google