depinde cati bani ai...arcurile sunt in jur de 5.6 mil,amortizoarele vreo 11 mil si chiptuningul in bucuresti poti sa il faci si la 3.5 mil ...
Oferta arcuri sport logan!!!
Collapse
X
-
Du-te la Racing Nick pe Berzei. Firma e inainte sa ajungi la intersectia cu Mircea Vulcanescu pe dreapta, o gasesti tu, scrie in geam firma.Last edited by andrei; 9 August 2007, 13:08.
Comment
-
daca imi pun arcuri si amortizoare sport imi scade garda la sol cu vreo 35 mm. eu merg mult pe drumuri de munte si nu cred ca mi-ar fii de folos. ce as putea sa fac ca sa-mi mai ridic garda avand in vedere ca la dacia nu exista conceptul de pachet pt drumuri grele?
Comment
-
Originally posted by andreiDu-te la Racing Nick pe Berzei. Firma e inainte sa ajungi la intersectia cu Mircea Vulcanescu pe dreapta, o gasesti tu, scrie in geam firma.
Originally posted by yodaoricum, amortizoarele sunt cam varza. 30 k din care mai mult de juma parcursi pe diverse drumuri romanesti de pe la munte si nu numai ....
unde-mi recomandati sa ma duc pt amortizoare si arcuri?
Comment
-
salut la baieti in cateva zile o sa ma duc la reprezentanta sa-mi ridic loganul prestige si m-am gandit sa-mi pun niste suspensii sport si am vorbit cu un baiat care se prcepe si mi-a spus ca atata timp cat este in garantie nu am voie sa-i schimb ca pierd garantia la partile pe care le schimb...ce spuneti?
Comment
-
pierzi garantia ...la arcurile stock si amortizoarele care le dai jos,dar daca ai probleme le pui inapoi...si nu zice nimeni nimicPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
uaaaau
si pe mine ma tenteaza un kit sport la suspensie...
m-ar tenta si un chip tunning, dar eu am logan pe gaz si cred ca il fac degeaba
ma streseaza ca in curbe nu prea sta bine...inainte de logan am avut un opel astra gsi la care aveam toata suspensia sport...si acum cam plang dupa ea...
eu nu mai am garantie, asa ca o sa incep sa pun bani de-o parte si sa creez o strategie de a convinge sotia ca merita investitia
Comment
-
Intrebare:
Salutare, daca vreau arcurile si telescoapele pe spate sa vad cum isi fac simtita prezenta iar daca sunt incantat sa urmeze sa le cumpar si pe cele de pe fata, cu cine ar trebui sa iau legatura? Eu am facut proasta alegere sa imi tai din arcuri, dar scutura ff tare, vreau sa zic ca sta mai bine pe curbe si e mult mai lasata dar ... in spate de abia poti sta pe un drum cu denivelari si parca ai senzatia ca toata masina se dezmembreaza. Vreau sa stiu daca si cu aceste arcuri si telescoape sport scutura asa tare? Si vrea sa mai stiu in cat timp imi vin, cum platesc, ce garantie am pe ele ... Multumesc
Comment
-
scutura, adica topaie?
niciodata sa nu mai faci prostia de a taia din arcuri. Arcul, odata taiat, isi va pierde din proprietati, pentru cei care au studiat organe de masini la facultate se stie de ce...
Combinatia cea mai fericita este de arcuri sport si amortizoare specifice, caci altfel, in vreo curba cu denivelari luata mai agresiv, va topai masina si vei ajunge prin pomi... Ai grija cum abordezi virajele rapide, ca nu te vad bine
Comment
-
cea mai buna combinatie dupa mine sunt amortizoare pe gaz si arcuri sport...amortizoarele sa nu fie d-alea rosii...super sport
Doar cu arcuri e cam neplacut condusul,altfel e cu toata suspensia sport.
Cat ai taiat din arcuri ?Sa nu faci greseala sa pui sport doar pe spate si sa lasi fata stock...nu te vad prea bine...take care si ori faci ceva ca lumea ori astepti pana strangi banii de ceva sport,ok,nu home made,e in joc viata ta la urma urmei...
Eu am avut 30 mii kilometrii doar arcuri sport,si parca mult mai placut e si cu telescoape,asta o zis pe drumurile bune,pe "off roadurile" romananiei ,strambi toata caroseria credLast edited by Cristi_Xp; 4 December 2007, 20:50.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment