Originally posted by ROAD EMPIRE
View Post
Oferta arcuri sport logan!!!
Collapse
X
-
Mi-am luat arcuri weitec de la logtuning astazi la oferta 125E. BTW nu spuneti ca pot sa fac si singur pt ca nu ma bag la chestii cu care nu am treaba. Trebe repozitionate si bucsele.Deci unde pot sa fac montajul mai ieftin si cat m-ar costa?
Comment
-
Eu am schimbat arcurile mai mult din cauza ca nu-mi place distanta foarte mare intre aripa si roata mai ales pe spate cand masina nu este incarcata.Ma deranjeaza putin si ca se lasa destul de mult in curbe dar nu atata pt ca nu prea sunt eu sofer de rally
Comment
-
de unde se pot comanda arcuri? cine stie sa puna un site ceva. ms
Comment
-
-
-
Sunt marca care zice ca is adica Racking Nick,nu se stie cine le face sau ce firma mai exact sunt,dar mai bine mergi pe niste Weitec sau Eibach,sau daca ai niste bani pe H&R-uri!
Sunt destui pe forum care au Weitec(care sunt facute de cei de la KW)Eibach sau H&R
Citeste mai bine topicul asta si ai sa vezi cum sta treaba cu arcurile!
Numai binesigpic
Comment
-
l-am citit dar le-am gasit astea la pret bun si deaia am intrebat. totusi H&R nu voi lua ca nu vreau sa imi omor telescoapele prea repede
Comment
-
nu am vazut pe nimeni care sa cumpere arcurile alea.Si eu cand mi-am luat arcurile prima data,le-am ocolit...
eu am avut prima data eibach,si am renuntat la ele ...am pus H&R
Cum ziceam ,preturile sunt in euro ,si euro acum este 4.1-4.2 lei ...de aia si preturile astea. 4 mil ,au costat si acum 2 ani...nu stiu cat de actualizate mai sunt...Last edited by Cristi_Xp; 10 January 2009, 18:25.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment