Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
    In pret intra si montajul ?
    Pretul nu contine montajul.

Comment

• Asta ar fi un pret bun. Cat o sa coboare masina ceva date informative?

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
        Asta ar fi un pret bun. Cat o sa coboare masina ceva date informative?
        din cate stiu 35 mm fata / spate

Comment

• Mi-am luat arcuri weitec de la logtuning astazi la oferta 125E. BTW nu spuneti ca pot sa fac si singur pt ca nu ma bag la chestii cu care nu am treaba. Trebe repozitionate si bucsele.Deci unde pot sa fac montajul mai ieftin si cat m-ar costa?

Comment

• Am inteles pe unde se invart preturile si care mai de care ca ale lui sunt mai bune,dar vreau si eu una,doua pareri MERITA?schimbarea,se cunoaste sensibil sau......?

Comment

• Eu am schimbat arcurile mai mult din cauza ca nu-mi place distanta foarte mare intre aripa si roata mai ales pe spate cand masina nu este incarcata.Ma deranjeaza putin si ca se lasa destul de mult in curbe dar nu atata pt ca nu prea sunt eu sofer de rally

Comment

• de unde se pot comanda arcuri? cine stie sa puna un site ceva. ms
                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• cu arcurile pot sa te ajut eu ... arunca un ochi aici
                  Last edited by Cristi_Xp; 10 January 2009, 02:15.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cine stie ce marca sunt astea? http://www.***********.ro/gpl/romani...hmr/100-g.html

Comment

• Sunt marca care zice ca is adica Racking Nick,nu se stie cine le face sau ce firma mai exact sunt,dar mai bine mergi pe niste Weitec sau Eibach,sau daca ai niste bani pe H&R-uri!
                      Sunt destui pe forum care au Weitec(care sunt facute de cei de la KW)Eibach sau H&R
                      Citeste mai bine topicul asta si ai sa vezi cum sta treaba cu arcurile!
                      Numai bine
                      sigpic

Comment

• l-am citit dar le-am gasit astea la pret bun si deaia am intrebat. totusi H&R nu voi lua ca nu vreau sa imi omor telescoapele prea repede

Comment

• nu am vazut pe nimeni care sa cumpere arcurile alea.Si eu cand mi-am luat arcurile prima data,le-am ocolit...
                          eu am avut prima data eibach,si am renuntat la ele ...am pus H&R
                          Cum ziceam ,preturile sunt in euro ,si euro acum este 4.1-4.2 lei ...de aia si preturile astea. 4 mil ,au costat si acum 2 ani...nu stiu cat de actualizate mai sunt...
                          Last edited by Cristi_Xp; 10 January 2009, 18:25.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Arcuile racing nick sunt super ok. Am vrut sa-mi iau dar nu le avea pe stock. Miezu din LC Bucuresti are asa ceva..si sunt super.
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• de vinzare h& r in cutie nou noute 150 de euroi fara transport
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• banuiesc ca cele de pe masina ta ...
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google