Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poti pune arcuri sport si amortizoarele originale, n-are nici pe dracu, ca daca iti da prin cap sa pui si niste cauciucuri cu balon mic si ai amortizoare sport iti blestemi zilele, in plus...tara asta nu e pentru masini sport utilizabile zi de zi, ca presupun ca nu iesi cu masina doar in week-end...

Comment

Anvelope am de 205/55/16
      sigpic

Comment

iti spun ca mai rau sare masina doar cu arcurile sport...si se pastreaza un pic din balansul acela...care au condus masina mea pot sa va zica,diferenta intre cu telescoape sport si fara...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

recomandat este sa faci schimbarea completa arcuri + telescoape sport,si arcurile si telescoapele sunt de mai multe feluri chiar si cele sport sunt de mai multe feluri : arcuri care coboara garda intre 3 si 6 cm,iar telescoapele pot fi si foarte dure cele supersport,sau intermediare
          chiar si cu cele intermediare cum am avut eu sa vazut o schimbare majora in comportamentul masinii
          imperechere arcuri sport amortizoare stock este cam ca nuca in perete - nu ca nu sunt functionale, nici amortizoarele si nici arcurile nu lucreaza in parametri optimi
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by andrei
            Du-te la Racing Nick pe Berzei. Firma e inainte sa ajungi la intersectia cu Mircea Vulcanescu pe dreapta, o gasesti tu, scrie in geam firma.

Adresa actuala este Str.Nicolae Cuea Nr.23 (gara Obor... Baicului)
            si cel mai tare kit de suspensie este KW 10291001 755 Euro fara TVA

Comment

Da, s-au mutat intre timp.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by GGI78
                Adresa actuala este Str.Nicolae Cuea Nr.23 (gara Obor... Baicului)
                si cel mai tare kit de suspensie este KW 10291001 755 Euro fara TVA
                zice cineva ca nu e tare?) dar sincer nu cred ca avem drumuri pentru asa ceva,si bilstein+eibach e destul de aiurea pe drumurile noastre...ca sa nu mai vorbim de pret )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                  zice cineva ca nu e tare?) dar sincer nu cred ca avem drumuri pentru asa ceva,si bilstein+eibach e destul de aiurea pe drumurile noastre...ca sa nu mai vorbim de pret )
                  Era doar informativ pretul... oricum pe drumurile din bucuresti exclus investitia

Comment

Daca tot e luna cadourile , vreau sai daruiesc niste arcuri sport , sa ii mai ia din aeru de lighean , din ce stiu eu sunt vro 4 tipuri de arcuri pentru logan , dar nu stiu ce sa aleg
                    1.Eibach-570lei
                    2.Vogland-500lei
                    3.H&R-nush pretu si nici de unde sa le achizitionez daca stie cineva...
                    4.Racing Nick-Parca erau 450(nush sigur)(stima ca sunt facute la noi si ca sunt naspha
                    Nu stiu ce sa aleg , daca ma puteti sfatui , mai ales cei care au deja montat , vreau sa le imperechez cu amortizoare stock deocamdata...
                    Eu as vrea Eibach am auzit numai lucruri bune de ele , dar si H&R sunt misto , de vogland ce stiti(eu nimika)))
                    Sper sa o luati in serios si sa fim On topic.
                    sigpic

Comment

ai uitat Weitec,care sunt cei mai buni in suspensie.
                      H&R sunt cele mai scumpe...mie imi plac cele mai mult,dar fara amortizoare sport nu are rost...alege Weitec..

Comment

Mam interesat putin am 2 variante acuma:
                        Eibach la560lei
                        Weitec la 500lei , care ma sfatuiti sa le cumpar , haideti mai chiar nimeni care credeti ca merg mai bine cu amortizoarele stock??
                        sigpic

Comment

ambele sunt ok,weitec este mai ieftin. si din cate stiu KW face suspensie,si arcurile sunt Weitec,si KW sunt cei mai buni in suspensii

Comment

Eibach nu prea coboara mai deloc pe spate,ci mai mult pe fata asa ca alege H&R sau Weitec

Comment

eh nu ) coboara ele

Comment

H&R nu se pupa cu amortizoare stock deloc , le buleste mult mai repede , deci una din astea doua Eibach sau Weitec....era mai bine daca era doar un modele ce atatea griji)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google