Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

se pot monta arcuri h&r cu amortizoare bilstein? astea sunt compatibile?
    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

da se pot.Conditia este sa fie ceva mai rigide amortizoarele,se pot monta si pe stock doar ca le omoara mai repede H&R ...
      Golan,nu stiu de ce am o presimtire ca nu o sa iti iei de nici un fel...dar in fine
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by yoz13
        se pot monta arcuri h&r cu amortizoare bilstein? astea sunt compatibile?
        da se poate,combinatia asta e cea mai buna

Comment

Da , in fine asa crezi tu , am si dat comanda de weitec de pe LOGtuning , trebuie sa ma sune azi sa imi zica cand ajung
          sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91
            Da , in fine asa crezi tu , am si dat comanda de weitec de pe LOGtuning , trebuie sa ma sune azi sa imi zica cand ajung
            Am mai spus intr-un post anterior... Adresa actuala este Str.Nicolae Culea Nr.23 (gara Obor... Baicului)
            si cel mai tare kit de suspensie este KW 10291001 755 Euro fara TVA reglabil atat pe inaltime cat si duritate

Comment

Eu nas da 755 euro pe ea , doar daca as avea motoru de 2,0l si 170 cp atunci mai da , dar asa. Pai cei cu adresa aia ? e de la Racink Nick , dar ei nu au Weitec au decat KM si Eibach si Racing Nick . Weitec am gasit pe LOGtuning, joi au zis ca le pun la posta , aveti ideie cand ajung ? cat or face de la timisoara pana la bucuresti ?
              sigpic

Comment

KW e ala de la racing nick (Koni&Weitec )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Poate nu mam exprimat corect , KW stiu ca e aia la 755 euro
                  sigpic

Comment

Buna am si eu o intrebare in legatura cu arcurile,si amortizoarele!
                    As vrea sa imi cumpar cat mai curand, niste arcuri si eu ma-m gandit si al niste amortizoare, dar nu sunt prea sigur,pentru ca din cate am citit pe aicea ca o sa imi lase masina prea jos,dar eu ma-m gandit ca daca tot imi pun arcurile oricum o sa mi-o lase jos,si eu zic ca nu tot acolo ar fi cu arcuri si amortizoarele sport!!?
                    Din cate am citit pe aicea sunt pareri pro si contra amortizoarelor sport, vad ca mai mult se recomanda arcurile numai,
                    Eu as avea bani si de amortizoare, numai sa vad daca se merita sa fie si arcurile si suspensia sport,ca am citit ca daca ai numai arcurile o sa iti cam omoare amorizoarele stock repede,
                    Acum nu stiu ce sa zic, sper ca am scris cat de cat pe intelesul vostru ,
                    Astept niste pareri!?!
                    multumesc
                    sigpic

Comment

nu recomanda nimeni doar arcurile sport.Garda la sol,da o poti cobora doar cu arcurile,dar nu se prea recomanda,masina este instabila doar cu arcurile,topaie la greu.
                      Arcuri sport poti pune H&R ,dar alea coboara foarte mult masina,si omoara amortizoarele foarte repede,si nu poti nici sa pui ceva kit de tuning....

Comment

Ok ms Cristi_Xp de raspuns dar mai vreau sa te mai intreb ceva.,
                        Ce arcuri mi=ai recomanda si ce suspensie sa se "inteleaga" cu arcurile sport adica sa fie ok amandoua!!Si cam la ce pret ar fi, eu am vazut ca se cam invarte pretul pe la 1500 RON, si arcurile si amortizoarele!
                        Pentru ca vreau dupa sarbatori sa mai strang ceva bani si sa imi achizitionez,
                        Si prin timisoara se gaseste pe la voi pe acolo?
                        sigpic

Comment

la timisoara doar de la LOGtuning,am zis mai sus ce recomand...

Comment

Pai am vazzut ca ai zis cceva de H&R, dar am vazut ca alea coboara cam jos destul, eu ma-m gandit ceva de la weitec,si amortizoare se gasesc la voi in timisoara?
                            PS: daca ai zis si de amortizoare si eu nu am vazut, my bad, poate imi mai spui odata
                            ms
                            sigpic

Comment

Cea mai misto combinati este arcuri H&R si amortizoare Blistein (pe gaz) , dar nu vei mai merge la peste etc , si va fi tare o sa simpti fiecare pietricica.
                              Pentru inceput poti schimba arcurile cu unele Weitec sau Eibach si daca iti convine ramai asa daca nu iti iei si amortizoare ,parerea mea :d
                              Arcuri weitec sunt cam 500lei cu tot cu transportu acasa , iar amortizoarele cam 1.100 lei .
                              sigpic

Comment

da golan91 am inteles, dar eu as vrea sa stiu daca se merita sa investesc si daca ii foarte necesar sa iau si arcuri si amortizoare toate deodata pentru ca pot sa iau si numai arcurile numai nu stiu cat o sa ma tina, ca nu as vrea la putin timp dupa sa imi schimb si amortizoarele stock pentru ca sau stricat din cauza arcurilor,
                                Deci eu as vrea sa stiu daca este chiar necesar si amortizoarele sau este mai mult ca ok numai cu arcurile,
                                multumesc
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google