Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok, cat de cat ma-m lamurit, acum am de dat niste bani la mirifica facultate , iar dupa aceea o sa imi pun niste arcuri pe ea, cu montajul nu stiu cum o sa fac,dar stie un amic de-al meu pe cineva care cica o sa mi le puna pe masina cu pretul de 100 de ron.
    Ce zice-ti e scump?
    sigpic

Comment

100lei nu stiu ce sa zic , e cam scump parerea mea... , cu cateva scule si cateva ore de munka , se poate si in fata casei...mai chemi un var un vecin si 2 , 3 cuti de bere si iesi mai ieftin.
      sigpic

Comment

Originally posted by wizard24 View Post
        Ok, cat de cat ma-m lamurit, acum am de dat niste bani la mirifica facultate , iar dupa aceea o sa imi pun niste arcuri pe ea, cu montajul nu stiu cum o sa fac,dar stie un amic de-al meu pe cineva care cica o sa mi le puna pe masina cu pretul de 100 de ron.
        Ce zice-ti e scump?
        este super bun pretul,eu peste tot unde am fost la fiecare service mi-au cerut 200 ron montajul la arcuri...si in cele din urma atat am si platit 200 ron.

Comment

Originally posted by wizard24 View Post
          Ce zice-ti e scump?
          le pui la LOGtuning...sau daca vii prin timisoara,vorbim cu cineva si ti le monteaza...
          Eu am platit 1 mil pentru schimbatul amortizoarelor si ca mi-a taiat intermediara si mi-a pus teava in loc...dat jos galerie,taiat ,pus teava in loc,sudat...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu cred ca este mai bine sa dai milionu' tu sa bei bere si sa te uiti,fiecare cu meseria lui,ala nu trebuie sa manance si el o bucata de paine.Parerea mea.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

hmmm...si eu ma-m gandit sa las pe baiat sa mi le puna la 100ron, si macar stie ce face, si nu imi fac nici o grija ca le are,mersi cristi_XP de info,dar oricum daca ar fi sa ma duc in timisoara,ma costa zic eu drumul pana acolo,plus cat mai imi ia ce-i de la logtuning sau altcineva pentru montaj,deci eu zic ca tot acolo ar fi,macar le pun aicea la mine in localitate si nici nu ma mai complic atata!
              GOLAN91 eu nu prea am chef sa ma bag la creatii ca poate poate, ma trezesc cu masina intr-un sant sau alte chestii de genu si nu stiu din ce cauza,nici nu prea am idee cum se facems
              sigpic

Comment

pai si arcurile nu de la ei le comanzi ? oricum platesti 30 lei curierul ...sau cat o fi
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  pai si arcurile nu de la ei le comanzi ? oricum platesti 30 lei curierul ...sau cat o fi
                  Pai de la ei iau arcurile,sau......au ei ceva oferta,daca le iau de la ei si vin personal mi le monteaza gratuit ?sau cum!,si pe curierat cred ca, cam asa ceva 20-30 de ron pt transport,dar daca ar fi sa ma duc eu dupa ele ar trebui sa dau la benzina 50 ron si as iesi mai scump cu 20 de ron,asa ma-m gandit eu.
                  sigpic

Comment

daca ajungi aici ,poate te pot rezolva de montaj mai ieftin,nu stiu exact cu cat...asta era in cazul in care veneai in timisoara pt arcuri,asa sa vii special pentru ele nu se prea merita,pentu 2-3 sute de mii care ii scutesti la montaj,asta inseamna sa imi zici inainte cu cateva zile...Nu cred ca montajul e free...

Comment

Ok cristi_XP mersi de oferta,o sa ma gandesc, si cand o sa le cumpar daca ma hotarasc sa vin in timisoara o sa te contactez inainte cu cateva zile!mersi
                      sigpic

Comment

azi am vorbnit si eu cu cei de la Racing Nick, nu au arcurile pe stoc,dar am lasat comanda si au zis ca saptamana asta ma suna sa mi le ridic. o sa fac poze dupa montaj ca am inteles ca tot ei ma ajuta si cu montaju!
                        http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                        : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

care sunt arcurile care coboara cel mai mult garda la sol? H&R cumva?

Comment

da alea sunt...dar sunt si cele mai scumpe...in jur de 170euro

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              da alea sunt...dar sunt si cele mai scumpe...in jur de 170euro
                              aham..cam cu cat coboara stii cumva? si unde as putea gasi?..mersi frumos..

Comment

cu 45 mm coboara...de gasit nu pot sa iti zic sigur, poate stie cineva care si-a luat
                                Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google