Originally posted by laur200445
View Post
Oferta arcuri sport logan!!!
Collapse
X
-
sigpic
-
pentru ca stau mai comprimate decit de obicei, sunt supuse unui stres suplimentar si cedeaza mai repede... eu n-as zice ca cedeaza chiar dupa 30 000 km, depinde cum mergi cu masina si ce arcuri pui.
Daca cobori garda din arcuri cu mai mult de 3,5 cm amortizoarele nu vor mai avea nici un fel de eficienta, masina se va comporta ca o broasca beata
Comment
-
Originally posted by SirNenea View Postinseamna ca e mai buna varaianta sa ei arcurile racing nick care o coboara cu 40mm si costa 465 ronPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@dsign: la alte modele de masini de ce nu exista aceasta problema ?? uite ...eu am un prieten ce are ursulet de 2 ani de zile, doar arcuri sport si nu a avut probleme cu amortizoarele si mai cunosc pe cineva cu un septar care tot asa ....are doar arcuri sport si totul e ok...
Comment
-
arcuri
Originally posted by laur200445 View Postaham..cam cu cat coboara stii cumva? si unde as putea gasi?..mersi frumos..
se pot lua de la LOGtuning
daca vrei sa coboare mai mult iti putem oferi suspensia reglabila completa care coboara 35-70 mm fata si 40-80 mm spatele. Pret de lista 929 EURO, pret SUPERSPECIAL 829 EURO, numai de la LOGtuning.
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Postcine ma poate ajuta ci o oferta de arcuri sport pentru amortizoare stock?am inteles ca exista si asa ceva.sa coboare si garda la sol cu cel putin 3 cm.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am si eu o intrebare arcurile sport wetic merg puse si pe logan 1,5 dci 85 sau doar pe benzinat? Multumesc anticipat
Iar din cate am inteles aicea arcurile wetic sunt cea mai buna alegere pentru cei care vor momnetan doar arcuri sport care sa le coboare garda la sol cu vreo 40 de mm pe fata si 80 de mm pe spate
Comment
-
Da merg si pe dci puse arcurile sport, nu conteaza ca e dci sau mpi, e aceeasi chestie si arcurile sport weitec nu iti coboara cu 40 si nici 80mm ci cu doar 30mm,ar mai fi arcurile Eibach care la fel tot cu 30mm ti-o lasa jos,si la fel ca si Weitec-urile se zice ca nu iti omoara asa de repede amortizoarelesigpic
Comment
-
Eibach coboara 3 cm ca si weitec,alea racing nick coboara 4 cm... Dar nu stiu ce arcuri is...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment