Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by laur200445 View Post
    aham..cam cu cat coboara stii cumva? si unde as putea gasi?..mersi frumos..
    Si eu stiu ca arcurile H&R nu se gasesc la noi, si da ele le coboara cel mai mult garda, si de pret is cam asa in jur de 150 euro, si cred ca numa din germania,se pot aduce, adica stiu pe cineva care si le-a dus de acolo , dar cum le-a comandat si prin intermediul lu' cine nu mai stiu
    sigpic

Comment

inseamna ca e mai buna varaianta sa ei arcurile racing nick care o coboara cu 40mm si costa 465 ron
      CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Ma lamureste si pe mine cineva de ce te mai tin numa 30.000 km amortizoarele stock daca iti montezi arcuri sport ?? multumesc anticipat

Comment

pentru ca stau mai comprimate decit de obicei, sunt supuse unui stres suplimentar si cedeaza mai repede... eu n-as zice ca cedeaza chiar dupa 30 000 km, depinde cum mergi cu masina si ce arcuri pui.

Daca cobori garda din arcuri cu mai mult de 3,5 cm amortizoarele nu vor mai avea nici un fel de eficienta, masina se va comporta ca o broasca beata
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by SirNenea View Post
            inseamna ca e mai buna varaianta sa ei arcurile racing nick care o coboara cu 40mm si costa 465 ron
            eu inca nu is sigur de performanta lor...plus ca nu am prea inteles care e faza...sunt facute de ei...habar n`am.Vezi ca sunt Weitec de cumparat ,la LOGtuning ,vreo 5 mil ...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@dsign: la alte modele de masini de ce nu exista aceasta problema ?? uite ...eu am un prieten ce are ursulet de 2 ani de zile, doar arcuri sport si nu a avut probleme cu amortizoarele si mai cunosc pe cineva cu un septar care tot asa ....are doar arcuri sport si totul e ok...

Comment

arcuri

Originally posted by laur200445 View Post
                aham..cam cu cat coboara stii cumva? si unde as putea gasi?..mersi frumos..
                arcurile H&R coboara 45 mm, pret 170 EURO/set
                se pot lua de la LOGtuning
                daca vrei sa coboare mai mult iti putem oferi suspensia reglabila completa care coboara 35-70 mm fata si 40-80 mm spatele. Pret de lista 929 EURO, pret SUPERSPECIAL 829 EURO, numai de la LOGtuning.

Comment

cine ma poate ajuta ci o oferta de arcuri sport pentru amortizoare stock?am inteles ca exista si asa ceva.sa coboare si garda la sol cu cel putin 3 cm.
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

40 mm ? sunati la pilot 3 pana la 4 cm se lasa

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                      cine ma poate ajuta ci o oferta de arcuri sport pentru amortizoare stock?am inteles ca exista si asa ceva.sa coboare si garda la sol cu cel putin 3 cm.
                      nu exista asa ceva,asa se spune ca Eibachurile au ceva mai multa grija de amortizoarele stock,poti incerca Weitec,are Golan pe masina...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• merci cristi.am citit toate posturile si mi-am facut o idee.
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Am si eu o intrebare arcurile sport wetic merg puse si pe logan 1,5 dci 85 sau doar pe benzinat? Multumesc anticipat
                          Iar din cate am inteles aicea arcurile wetic sunt cea mai buna alegere pentru cei care vor momnetan doar arcuri sport care sa le coboare garda la sol cu vreo 40 de mm pe fata si 80 de mm pe spate

Comment

• Da merg si pe dci puse arcurile sport, nu conteaza ca e dci sau mpi, e aceeasi chestie si arcurile sport weitec nu iti coboara cu 40 si nici 80mm ci cu doar 30mm,ar mai fi arcurile Eibach care la fel tot cu 30mm ti-o lasa jos,si la fel ca si Weitec-urile se zice ca nu iti omoara asa de repede amortizoarele
                            sigpic

Comment

• Weitec coboara 30mm iar Eibach coboara 40mm iar H&R 45mm

Comment

• Eibach coboara 3 cm ca si weitec,alea racing nick coboara 4 cm... Dar nu stiu ce arcuri is...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google