Oferta arcuri sport logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi mult creca o sa optez pentru eibach

Comment

• Salut, am un prestige 16 v, vreau stabilitate! ce ma sfatuiti.. Avem o idee sa-mi schimb pe garantie amortizoarele.. Stock.. Si sa adaug niste arcuri sport! E recomandat? Un model ?
      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Mai aveti ceva oferte de arcuri ? Vreu sa`mi cumpar si eu asa ceva.
        ce ma sfatuiti..Ceva adrese.. Sfaturi
        ms

Comment

• Vreau un pret minim pt arcuri eibach sau waitec si locatia unde se pot gasi. MS

Comment

• cred ca cea mai importanta modificare la logan trezeste destul de putin interes... cu doar 500 euro (arcuri si amortizoare) poti schimba radical comportamentul masinii (in bine!!!)...
            Iarna asta n au mai aparut oferte speciale

Comment

• Nimic oferte la suspensie in aceasta perioada?

Comment

• am inteles ca o sa fie ceva de la KW ,amortizoare+arcuri doar ca trebuie sa se inscrie doritori,si daca se plateste un avans ,se beneficiaza de ceva reducere...100 euro ...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• KW din cate stiu sunt foarte scumpe.

Comment

• eibach + bilstein de preferat... kw costa cam 850/ 900 euro

Comment

• De asta ziceam KW e f scumpa si chiar cu reducere nu vad cine da asa mult.

Comment

• Cristi de unde iau si eu niste arcuri in TM la un pret mai bun?

Comment

• cred ca la logtunning!!!
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• 8-9 sute e KW reglabil
                            Astea sunt amortizoare sport +arcuri sport KW care costa undeva la 449euro cu tot cu tva.Problema e ca nu s-au facut inca,si se asteapta o estimare,sau ceva comenzi .Iar daca sunt comenzi,si se plateste ceva avans pretul este undeva la 339 euro cu tot cu tva.Pentru mai multe detalii luati legatura cu userul aByS ,sau contactati LOGtuning
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              8-9 sute e KW reglabil
                              Astea sunt amortizoare sport +arcuri sport KW care costa undeva la 449euro cu tot cu tva.Problema e ca nu s-au facut inca,si se asteapta o estimare,sau ceva comenzi .Iar daca sunt comenzi,si se plateste ceva avans pretul este undeva la 339 euro cu tot cu tva.Pentru mai multe detalii luati legatura cu userul aByS ,sau contactati LOGtuning
                              Asa e Cristi, Impreuna cu cei de la KW vrem sa lansam in productie o suspensie completa pentru LOGAN, made 100% by KW.
                              Pretul de lista va fi probabil de 449 Euro ( TVA inclus ) dar in perioada aceasta am lansat o promotie la 349 Euro ( TVA inclus ). Conditia este plata integrala in avans. Suspensile vor fi disponibile cel mai probabil incepand cu luna februarie.

Comment

• In pret intra si montajul ?
                                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google